Επιλογή Σελίδας

Το “κυνήγι” του πρωτοπόρου Αιγινιακού συνεχίζει ο Βατανιακός που έκαμψε την αντίσταση της ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης με 2-1, σε αναμέτρηση για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Η ομάδα του Γιώργου Ποτουρίδη έφτασε τους 23 βαθμούς και παραμένει στο -4 από τους Αιγινιώτες που έχουν έναν αγώνα περισσότερο (δεν έχουν κάνει το ρεπό τους).

Η ΠΑΕ Ποντίων έμεινε στους 14 βαθμούς και πλέον είναι μόνη στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Το α’ ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα ενώ τα πράγματα φάνηκαν να δυσκολεύουν για τους Βατανιώτες στο 53′ όταν ο Φιρινίδης αποβλήθηκε δεχόμενος δύο κίτρινες κάρτες μέσα σε 2 λεπτά.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 75′ με σουτ του Παπαδόπουλου, φτάνοντας στο 2-0 στο 78′ με πλασέ του Κολαξίδη εν κινήσει έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.

Η ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης αντέδρασε και μείωσε σε 2-1 με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Γιώτσα στο 81′, ωστόσο το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε, με τον Βατανιακό να πανηγυρίζει την πολύτιμη νίκη.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γ. Ασλανίδης με βοηθούς τη Φωτιάδου και τον Χαλκίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Βατανιακός (Γιώργος Ποτουρίδης): Φιρινίδης, Σαμανίδης (76′ Ανανιάδης), Δερμίσης, Παντζιάλας, Λιόλιος, Οικονόμου, Παπαδόπουλος (76′ Κολαξίδης), Καλαϊτζίδης (55′ Ευθυμιάδης), Καραμανώλας, Τσιώμης, Μητράκας (68′ Δαδάκος).

ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 2012 (Αστέριος Γιώτσας): Τσακνάκης, Σταθακόπουλος, Γιώτσας, Κυλώνης (80′ Μανουσαρίδης), Μουρατίδης, Φωκαΐδης, Κατσαμάγκας, Ανυφαντής, Ίτσιος (76′ Καραφουλίδης), Καζακλάρης (46′ Σεϊταρίδης), Παπαγιάννης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This