Επιλογή Σελίδας

Ο Πιερικός Αρχέλαος ηττήθηκε με 43-55 από το Πανόραμα, στο Κλειστό Γυμναστήριο Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης, σε αγώνα για την 9η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.

Ο Πιερικός Αρχέλαος δεν κατάφερε να κλείσει νικηφόρα τον πρώτο γύρο, γνωρίζοντας δεύτερη συνεχόμενη ήττα, σε έναν αγώνα όπου οι δύο ομάδες βρισκόντουσαν κοντά στο σκορ για περισσότερα από τριάντα λεπτά, με το Πανόραμα να καταφέρνει να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα και τις δύο ομάδες να βρίσκονται ισόβαθμες με πέντε νίκες και τρεις ήττες.

Ισορροπημένο ήταν το πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται κοντά στο σκορ και τον Πιερικό Αρχέλαο να προηγείται στην ολοκλήρωσή του με 10-9.

Ανάλογη ήταν η εικόνα του αγώνα και στο δεύτερο δεκάλεπτο, με την ομάδα της Κατερίνης να πηγαίνει στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με το υπέρ του 27-24.

Στο τρίτο δεκάλεπτο το Πανόραμα περιόρισε την ομάδα της Κατερίνης στους έξι πόντους και σημειώνοντας δεκαπέντε έκλεισε την περίοδο όντας μπροστά στο σκορ με 33-39.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο οι παίκτριες της Βιβής Διαβολεμένου είχαν τον έλεγχο στα χέρια τους και έφτασαν στη νίκη με το τελικό 43-55.

Διαιτητές: Αβραμίδου, Κοντοστάθης.

Δεκάλεπτα: 10-9, 27-24, 33-39, 43-55.

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος (Φώτας): Στράτου 2, Τελίδου 21 (2), Μάντη, Ζαμάνη 2, Καρανικόλα 4, Παπαζιώγα, Λάππα 2, Μπαγκλαρίδου, Μπουμπουλέντρα 6, Κιολέογλου 2, Ζαρκανέλλα 4.

ΑΣ Πανόραμα (Διαβολεμένου):  Κουλαρτσά 2, Τσαλή 23 (4), Καλογρίδου 12 (2), Δαδαλή 4, Νικολαΐδου 2, Κανέλογλου 6, Ζουμπούλη, Βατσιτσίδου 4, Βασλαματζή 2.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This