Επιλογή Σελίδας

Την 5η νίκη της στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας πήρε η Ακαδημία Πλαταμώνα που υπέταξε με 1-0 τον Ατρόμητο Κατερίνης, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής.

Η ομάδα της Νότιας Πιερίας παραμένει αήττητη, έχοντας και 2 ισοπαλίες και διατηρήθηκε στο -4 από τον πρωτοπόρο Αιγινιακό και στο -3 από τον δεύτερο Βατανιακό, έχοντας κάνει και το ρεπό της.

Ο Ατρόμητος Κατερίνης παρέμεινε στους 5 βαθμούς και στην 9η θέση του πίνακα.

Το “τρίποντο” για το “συγκρότημα” του Γιάννη Κωνσταντινίδη ήλθε στο 90′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τάχου.

Οι γηπεδούχοι εξέφρασαν πολλά παράπονα για τη διαιτησία του Γ. Ασλανίδη ο οποίος στο 85′ απέβαλε τον Ν. Κατέλα για διαμαρτυρία, σε φάση που η Ακαδημία ζήτησε πέναλτι.

Επίσης, στο 89′ αποβλήθηκε ο τεχνικός της Ακαδημίας Πλαταμώνα, Γιάννης Κωνσταντινίδης, επίσης για διαμαρτυρία για μη κατακύρωση πέναλτι.

Βοηθοί του Γ. Ασλανίδη ήταν οι Β. Χαλκίδης και Σαλτσίδης.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Ακαδημία Πλαταμώνα (Γιάννης Κωνσταντινίδης): Κούσιας, Τάχος, Θεοδοσιάδης, Μπατζέλας, Μήτρας, Γανός, Αρζάνας (78′ Κύριλλος), Παυλίδης (57′ Κατσαρός), Ταντής (90′ Κουράτι), Κατέλας Δ., Κατέλας Ν..

Ατρόμητος Κατερίνης (Στέφανος Ταβουκτσής): Νικολαΐδης, Σατσίδης, Κωνσταντινίδης, Μπαλαμπάνης, Χαλκίδης, Παναγιωτίδης, Medolli, Νταμπαλάκης, Στραβογιάννης, Μιχαηλίδης, Ζησιμόπουλος (50′ Ιωαννίδης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This