Επιλογή Σελίδας

Στην 5η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας ανέβηκε η ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 2012 η οποία σε ένα “χορταστικό” παιχνίδι επικράτησε εκτός έδρας με 4-3 του Ατρομήτου Κατερίνης, για την 7η αγωνιστική.

Η ομάδα της Νέας Ζωής έφτασε τους 11 βαθμούς και “έπιασε” στη βαθμολογία τον Καλλιθεακό Καλλιθέας και πλέον βλέπει ακόμα ψηλότερα, καθώς έχει κάνει και το ρεπό της.

Ο Ατρόμητος έμεινε στους 5 βαθμούς και στην 9η θέση του πίνακα.

Μόλις στο 5′ ο Μιχαηλίδης με σουτ εντός περιοχής έκανε το 0-1 για το “συγκρότημα” του Αστέριου Γιώτσα.

Ο Αν. Παναγιωτίδης στο 24′ με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ ισοφάρισε σε 1-1 για την ομάδα του Στέφανου Ταβουκτσή.

Στο 31′ ο Μιχαηλίδης εκμεταλλεύτηκε λάθος αμυντικού και σκόραρε ξανά για τους Ποντίους, δίνοντάς τους προβάδισμα με 1-2.

Το 1-3 διαμορφώθηκε από τον Κατσαμάγκα στο 43′ με σουτ στο “παραθυράκι” του Οκουτσόγλου.

Ο Καραγκιοζίδης που πέρασε ως αλλαγή στο 46′, μείωσε σε 2-3 για τον Ατρόμητο, με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

Στο 54′ ο Στραβογιάννης βρέθηκε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα και με πλασέ τον νίκησε κάνοντας το 3-3.

Το γκολ του Σεϊταρίδη με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή στο 70′ ήταν αυτό που έγειρε την πλάστιγγα υπέρ της ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης, η οποία έφτασε στην επικράτηση με 4-3.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σεσέντος με βοηθούς τη Φωτιάδου και τον Μπατσαρά.

Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Κατσαμάγκα στο 87′ με απευθείας κόκκινη κάρτα για διαμαρτυρία στον β’ βοηθό διαιτητή.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Ατρόμητος Κατερίνης (Στέφανος Ταβουκτσής): Οκουτσόγλου, Σατσίδης (75′ Ιωαννίδης), Ζαγγελίδης (61′ Καμπερίδης), Χαλκίδης-Καλλέργης (46′ Καραγκιοζίδης), Κωνσταντινίδης, Medolli (46′ Μπαλαμπάνης), Νταμπαλάκης, Παναγιωτίδης Γ., Στραβογιάννης, Παναγιωτίδης Α., Μιχαηλίδης Δ..

ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 2012 (Αστέριος Γιώτσας): (Τσακνάκης), Καραφουλίδης (83′ Μανουσαρίδης), Ίτσιος Μ. (58′ Συλεούνης), Σταθακόπουλος, Γιώτσας, Κυλώνης, Μιχαηλίδης Σ. (90′ Κουκουνάρας), Μουρατίδης, Φωκαΐδης, Κατσαμάγκας, Καζακλάρης (58′ Σεϊταρίδης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This