Επιλογή Σελίδας

“Φωτιά” στην κορυφή της βαθμολογίας της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας έβαλε ο Βατανιακός που κέρδισε με 2-0 στο “Γιάννης Παραλυκίδης” τον πρωτοπόρο Αιγινιακό, για την 7η αγωνιστική και μείωσε τη μεταξύ τους διαφορά στο ελάχιστο.

Συγκεκριμένα, με το σημερινό “τρίποντο” ο Βατανιακός έφτασε τους 17 βαθμούς και βρίσκεται πλέον στο -1 από τους Αιγινιώτες ενώ το αποτέλεσμα εκμεταλλεύτηκαν Ακαδημία Πλαταμώνα (έχει κάνει το ρεπό της) και Αναγέννηση Κολινδρού πλησιάζοντας και αυτές την πρώτη θέση.

Το παιχνίδι είχε ένταση, πάθος, δυο γκολ, χαμένο πέναλτι, αρκετές χαμένες ευκαιρίες εκατέρωθεν και δυο αποβολές με τους φιλοξενούμενους να “χαμογελάνε” στο τέλος.

Και τα δυο γκολ για τον Βατανιακό πέτυχε ο Παρδάλης, το πρώτο στο 8′ και το δεύτερο στο 83′.

Οι Βατανιώτες έχασαν πέναλτι στο 65′ όταν ο Μαλέσιος απέκρουσε το χτύπημα του Λιόλιου από τη λευκή βούλα.

Ο Αιγινιακός που δεν κατόρθωσε να σκοράρει σε καμία από τις ευκαιρίες που δημιούργησε, έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές στο 69′ λόγω αποβολής του Καπετάνου με κόκκινη κάρτα για διαμαρτυρία προς τον α’ βοηθό.

Η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε στο 78′ όταν ο Σαμανίδης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη – κόκκινη κάρτα (είχε δει την πρώτη κίτρινη κάρτα στο 51′).

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γ. Ασλανίδης με βοηθούς τον Καλορογιάννη και τη Δ. Τσικλητάρη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αιγινιακός (Γιώργος Ντάμτσιος): Μαλέσιος, Κακατάσιος, Μπουντάνι (86′ Ρίζος), Δαραής, Τσολακίδης (86′ Καταχιώτης), Χατζηδίμπας, Φιρινίδης Κ. (76′ Τασιώνας), Σαββίδης, Καπετάνος, Ορφανίδης (64′ Τουλκερίδης), Παππάς.

Βατανιακός (Γιώργος Ποτουρίδης): Φιρινίδης Ι.., Σαμανίδης, Δερμίσης, Παντζιάλας (71′ Κολαξίδης), Λιόλιος, Οικονόμου, Παπαδόπουλος (71′ Ζώβληκας), Τσιώμης (82′ Αδαμόπουλος), Παρδάλης (90′ Μότσιας), Καλαϊτζίδης, Καραμανώλας (90′ Τσικαδέρης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This