Επιλογή Σελίδας


Του Δημήτρη Μπίζα

Ο Sebastian Vettel είπε κι επίσημα το δικό του αντίο στη Formula 1, τερματίζοντας 10ος στο Άμπου Ντάμπι.

Έκανε τα περίφημα ντόνατ στην ευθεία εκκίνησης/τερματισμού, χαιρέτησε τα πλήθη αφού είχε καταχεικροτηθεί πριν και μετά τον αγώνα, και μίλησε με τον ιδρώτα να τρέχει και την αγωνιστική φόρμα για τελευταία φορά στην τεράστια καριέρα του.

«Νιώθω κάπως κενός για να είμαι ειλικρινής, το μόνο που μπορώ να πω ξανά είναι πως τα δύο τελευταία χρόνια ήταν απογοητευτικά σε αγωνιστικό επίπεδο – αλλά ήταν σημαντικά και χρήσιμα για τη ζωή μου» δήλωσε ο Γερμανός.

«Πολλά πράγματα άλλαξαν, πολλά πράγματα τα συνειδητοποίησα για πρώτη φορά. Είναι μεγάλο προνόμιο να βρίσκομαι σε αυτήν την θέση, κι εγώ κι όλοι, και αυτό έρχεται με κάποιες υποχρεώσεις. Ελπίζω να το περάσω αυτό και στους άλλους οδηγούς. Είναι υπέροχο που έχουμε τη δύναμη να εμπνεύσουμε τον κόσμο με αυτό που κάνουμε κι αυτά που λέμε. Υπάρχουν πολύ σπουδαιότερα και πιο σημαντικά πράγματα στον κόσμο από το να τρέχουμε γύρω γύρω. Αλλά αυτό αγαπάμε, και μέσω αυτού μπορούμε να μεταλαμπαδεύσουμε σημαντικές αξίες. Ευχαριστώ για τη στήριξη και τα μηνύματά σας, τα γράμματα και όλη την αγάπη που μου δείξατε».

Πηγή: Car & Driver

Pin It on Pinterest

Shares
Share This