Επιλογή Σελίδας

Την απόκτηση του Γιώργου Σκαμπαρδώνη έκανε γνωστή ο ΓΑΣ Σβορώνου. 

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής επιστρέφει στην ομάδα του Σβορώνου και θα αποτελέσει μία ακόμη εναλλακτική λύση για τον Σωτήρη Ζιώγα εν όψει του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. 

Ο 19χρονος αμυντικός είχε αφήσει τον ΓΑΣ Σβορώνου τη σεζόν 2020-2021 για να ενταχθεί στον Πιερικό, με τη φανέλα του οποίου αγωνίστηκε ως αλλαγή για 6 λεπτά στον τελευταίο αγώνα της Football League της σεζόν 2020-2021, κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου (3-3).

Την περασμένη σεζόν παρότι είχε ανακοινωθεί η παραμονή του στους Κατερινιώτες, τελικά δε συνέχισε στην ομάδα και έπαιξε στην ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης, υπό τις οδηγίες του νυν προπονητή του ΓΑΣ Σβορώνου, Σωτήρη Ζιώγα.

Φέτος συμμετείχε στην προετοιμασία του Πιερικού, όμως τελικά θα συνεχίσει στα “κιτρινόμαυρα”.

Η ανακοίνωση της απόκτησης Σκαμπαρδώνη

Μεταγραφή για τον ΓΑΣ!

Η διοίκηση του ΓΑΣ Σβορώνου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με έναν παλιό της γνώριμο, τον Γιώργο Σκαμπαρδώνη!

Ο Γιώργος είναι ένας φέρελπις ποδοσφαιριστής ο οποίος ξεκίνησε την σταδιοδρομία του από την ομάδα μας και επιστρέφει ξανά σε αυτήν προκειμένου να ενσωματωθεί στη “φαρέτρα” του Σωτήρη Ζιώγα.

Είναι γεννημένος στις 31/05/2003, αγωνίζεται ως αριστερός μπακ και μέχρι σήμερα έχει φορέσει τις φανέλες των ΓΑΣ Σβορώνου, Θερμαϊκού Κορινού και Πιερικού.

Η διοίκηση του ΓΑΣ Σβορώνου ευχαριστεί τη διοίκηση του Πιερικού για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή και εύχεται ολόψυχα στον Γιώργο καλή σεζόν με υγεία και επιτυχίες με τα “κιτρινόμαυρα”!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This