Επιλογή Σελίδας

Στην Εσθονία και στη Νόμε Κάλιου θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του διαδρομή ο Ντάνιελ Σούνταρ.

Ο 24χρονος Κροάτης που έμεινε ελεύθερος από τον Πιερικό στη λήξη της περασμένης χρονιάς, ήταν σχεδόν απίθανο να συνεχίσει στους Κατερινιώτες με τους οποίους είχε 23 συμμετοχές (18 βασικός, 5 ως αλλαγή συνολικά 1579 λεπτά) και 2 ασσίστ στο πρωτάθλημα της Super League 2, ενώ έπαιξε και 63 λεπτά στο Κύπελλο Ελλάδας.

Ο ίδιος είχε αναχωρήσει για την Αυστρία αμέσως μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας και έκτοτε δεν υπήρξε οποιαδήποτε επαφή ανάμεσα στον ποδοσφαιριστή και τους διοικούντες τον Πιερικό.

Και πως θα μπορούσε, άλλωστε, αφού μόλις τις τελευταίες ημέρες υπάρχει κινητικότητα στον Πιερικό όσον αφορά στο κομμάτι των επαφών με παίκτες από το περυσινό ρόστερ, με τον Κροάτη όμως, ούτως ή άλλως να μην αποτελεί προτεραιότητα.

Ο Σούνταρ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον εσθονικό σύλλογο μέχρι το τέλος της χρονιάς (το πρωτάθλημα βρίσκεται στην 23η από τις 36 αγωνιστικές) με προοπτική ανανέωσης.

“Είμαι χαρούμενος για την ευκαιρία που μου δίνεται να ενταχθώ σε έναν σύλλογο που παλεύει για τις κορυφαίες θέσεις (η Κάλιου είναι 3η με 46 βαθμούς, έναντι 62 της Φλόρα και 57 της Λεβάντια ενώ 4η είναι η Πάιντε με 36 βαθμούς και 2 αγώνες λιγότερους) και έχει μακρά ιστορία στους ευρωπαϊκούς αγώνες. Φυσικά θέλω να ικανοποιήσω τους οπαδούς της Κάλιου και να βοηθήσω την ομάδα για να επιτύχει τους στόχους της στο τέλος της σεζόν” ήταν τα πρώτα λόγια του πρώην παίκτη του Πιερικού μετά τη μεταγραφή του στην ομάδα της Εσθονίας. 

Ο Ντάνιελ Σούνταρ στη νέα του ομάδα θα έχει συμπαίκτη του τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό, Γιάννη Τσιβελεκίδη.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This