Επιλογή Σελίδας

Ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου θα πρέπει να θεωρούνται οι Σάββας Τοπαλίδης και Γιώργος Κριμιτζάς.

Τις προχωρημένες επαφές ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές και την ομάδα της Μαγνησίας αποκαλύπτει το ρεπορτάζ του Χρήστου Θανασούλη στο taxydromos.gr, το οποίο μάλιστα μιλάει για “τελειωμένες” μεταγραφές για τις οποίες απομένουν μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις. 

Πρόκειται για δυο από τα βασικά στελέχη του Πιερικού στο περυσινό πρωτάθλημα της Super League 2, με τον Τοπαλίδη να έχει 21 συμμετοχές (+1 στο Κύπελλο) και τον Κριμιτζά 28 συμμετοχές.

Όσον αφορά στον Τοπαλίδη είχε άλλες 6 συμμετοχές τη σεζόν 2019-2020 στη Γ’ Εθνική ενώ την περίοδο 2020-2021 στη Football League έπαιξε σε 21 αγώνες.

Για τον 20χρονο Κριμιτζά, ήταν η πρώτη του χρόνια στον Πιερικό και γενικά η πρώτη του χρονιά σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς είχε αποκτηθεί από τους Νέους του Άρη Θεσσαλονίκης. 

Άλλα δυο βασικά στελέχη του περυσινού Πιερικού, μετά τους Εμπουέλε, Παντελιάδη και Χαρτσά θα αποτελέσουν οριστικά παρελθόν, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί με την συντριπτική πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών από το περυσινό ρόστερ, οι οποίοι αφ’ ενός μεν δεν έχουν εξοφληθεί, αφ’ ετέρου δε μπορούν να παραμείνουν δέσμιοι της ανεξήγητης κωλυσιεργίας στο διοικητικό κομμάτι

Pin It on Pinterest

Shares
Share This