Επιλογή Σελίδας

Του Γιώργου Καρανικόλα

Ο Γιάννης Ορφανίδης γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου του 1976. Από πολύ μικρή ηλικία ασχολήθηκε με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, αγωνιζόμενος σε Αριστοτέλη Καταχά (ομάδα της γενέτειρας του), Θερμαϊκό Κορινού, Αναγέννηση Κολινδρού και τα τελευταία τρία χρόνια στον Αιγινιακό.

Παίζει στη μεσαία γραμμή και διακρίνεται για την φυσική του αντοχή που τον βοηθά ακόμα και τώρα να βγάζει με άνεση το ενενηντάλεπτο. Είναι κυριολεκτικά ένα “μηχανάκι” με ανεξάντλητες δυνάμεις σε κάθε ομάδα που αγωνίζεται.

Το δυναμικό, μεστό και ουσιαστικό παιχνίδι του στον ανασταλτικό και όχι μόνο τομέα, τον έκαναν απαραίτητο “εργαλείο” του κάθε προπονητή που θα ήθελε να τον έχει στη διάθεσή του.

Παράλληλα με τον ακέραιο χαρακτήρα του καθιερώθηκε στην συνείδηση των φιλάθλων, στους οποίους είναι ιδιαίτερα αγαπητός αφού εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων παραμένει “τζέντλεμαν”.

Ο Ορφανίδης κατά τη φετινή χρονιά ήταν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του Αιγινιακού, συμβάλλοντας σημαντικά στην άνοδο στη Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας.

Αναμφίβολα με τα αθλητικά εφόδια που διαθέτει θα τον βλέπουμε για πολύ καιρό ακόμα στα γήπεδα καθώς οι “μπαταρίες” του είναι “γεμάτες”.

IMG_20220507_174544_1

Ο Γιάννης Ορφανίδης (δεύτερος από δεξιά πανηγυρίζει την κατάκτηση του τίτλου με τον Αιγινιακό .

IMG_20220507_173022

Ο Γιάννης Ορφανίδης (δεξιά) με του συμπαίκτες του στον Αιγινιακό, Γιάννη Κιρκιλιανίδη και Κώστα Φιρινίδη.

IMG_20220507_170124

Ο Αιγινιακός όπως παρατάχθηκε στο τελευταίο ματς των πλέι οφ με τον Γεωργάκη Ολύμπιο Λόφου (3-0). Ο Γιάννης Ορφανίδης είναι καθιστός στο μέσον.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This