Επιλογή Σελίδας

Μόλις έναν βαθμό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη βρίσκεται ο Πιερικός που γνώρισε εκτός έδρας ήττα από τον Απόλλωνα Πόντου, με τους “κοκκινόμαυρους” να επικρατούν 1-0 με γκολ του Ρούνει στο 48′, στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο του Μακεδονικού, για την 32η αγωνιστική του Α’ ομίλου της Super League 2.

Οι Κατερινιώτες έχουν παράπονα από τη διαιτησία, κατά της οποίας εξέδωσαν ανακοίνωση στην ανάπαυλα του αγώνα!

Περισσότερα σε λίγο.

Η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα δεν κατόρθωσε να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα και να δώσει συνέχεια στη νίκη της Τετάρτης επί της Βέροιας και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα σημερινά αποτελέσματα νοιώθει ξανά “καυτή” την “ανάσα” του Πανσερραϊκού που κέρδισε την Καβάλα και έφτασε στους 29 βαθμούς έναντι 30 της κατερινιώτικης ομάδας.

Πάντως, το θετικό για τον Πιερικό είναι ότι με δύο εντός έδρας νίκες στα δυο τελευταία παιχνίδια της χρονιάς με Ολυμπιακό Βόλου τη Μεγάλη Τετάρτη και Αναγέννηση Καρδίτσας την Τετάρτη του Πάσχα, εξασφαλίζει σίγουρα τη σωτηρία του χωρίς να ενδιαφερθεί τι θα γίνει στην 34η και τελευταία αγωνιστική, οπότε και έχει ρεπό.

Ο Πιερικός από το 68′ και μέχρι το τέλος του αγώνα έπαιξε με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Γιαλαμίδη.

Το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις, με τον Κανούλα να απειλεί για λογαριασμό του Πιερικού στο 33′ ενώ η καλύτερη στιγμή των γηπεδούχων στο α’ μέρος καταγράφηκε στο 39′ σε προσπάθεια του Ελέ.

Στο β’ μέρος το γρήγορο γκολ του Απόλλωνα με κεφαλιά του Ρούνει στο 48′ άλλαξε τα δεδομένα, με τον Πιερικό να μη βρίσκει “απάντηση” μέχρι το τέλος.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Πουλόπουλος (Πειραιά) με βοηθούς τους Χατζηνάκη και Τσακίρη (Δράμας).

Οι συνθέσεις των ομάδων
Απόλλων Πόντου (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Πίτκας, Σουντουρά, Μαλουμαντσοκό, Τσιμίκας, Αμπούντου, Καλογέρης, Αμαραντίδης, Κουάκου, Ελέ, Ρούνεϊ, Καλαϊτζίδης.

Πιερικός (Γιώργος Βαζάκας): Γαλάνης, Τοπαλίδης, Παντελιάδης, Γιαλαμίδης, Κουκόλης, Χαρτσιάς, Σούνταρ, Κριμιτζάς, Παπαδόπουλος Β., Εμπουέλε, Κανούλας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This