Η Μαρία Σάκκαρη ήταν σαρωτική απέναντι στη Harriet Dart και πήρε με χαρακτηριστική άνεση την πρόκριση για τις “8” καλύτερες της Αθήνας!
Εκεί θα παίξει την Παρασκευή με τη νικήτρια της αναμέτρησης της Alycia Parks με τη Mai Hontama.
Η Σάκκαρη ήταν ακόμα καλύτερη από τον πρώτο της αγώνα σήμερα και τα έκανε όλα σωστά απέναντι σε μια παίκτρια που τώρα μπορεί να μη βρίσκεται ψηλά στην κατάταξη, είναι όμως πολύ ταλαντούχα και το έχει αποδείξει σε πολλές περιπτώσεις.
Από νωρίς πήρε τον έλεγχο του αγώνα η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, που “έσπασε” 2 φορές την Dart στο 1ο σετ και τη λύγισε πολύ γρήγορα με 6-1.
Στη συνέχεια πήρε και το προβάδισμα με 2-0 στο 2ο σετ, αλλά η Dart έδειξε σημάδια ζωής και ισοφάρισε σε 2-2. Η χαρά της ωστόσο κράτησε πολύ λίγο, καθώς η Μαρία έκανε break στο αμέσως επόμενο game και άλλαξε ξανά το momentum, για να κλείσει το ματς στο 6-2, με 4 κερδισμένα games στη σειρά.
Μόλις 70 λεπτά έμεινε στο court η Σάκκαρη, η οποία έκανε το 2 στα 2 και με θριαμβευτικό τρόπο πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά.
Έκανε ένα ακόμα βήμα προς τις τελικές φάσεις του τουρνουά που θα γίνουν το Σαββατοκύριακο και αναμένεται να έχουν και περισσότερο κόσμο στο γήπεδο.
Πηγή: Tennisnews
















