Επιλογή Σελίδας

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣ Πιερίας πανηγύρισε η ΑΕ Κούκου επικρατώντας με 2-0 του Ταύρου Ελάφου στο ενωσιακό γήπεδο Νέας Εφέσσου, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.

Η τυπικά γηπεδούχος ΑΕ Κούκου, χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοσή της, νίκησε δίκαια και πήρε τους τρείς πρώτους της βαθμούς, απέναντι στον Ταύρο Ελάφου ο οποίος παρουσιάστηκε αγνώριστος και μακριά από τον καλό του εαυτό γνώρισε φυσιολογικά την ήττα, μένοντας στους τρείς πόντους στον βαθμολογικό πίνακα.

Η ΑΕ Κούκου απείλησε την εστία του Τσιλίκωφ σε τρείς περιπτώσεις στο πρώτο ημίχρονο με τον Γιώργο Δημητρίου χωρίς όμως αποτέλεσμα, ενώ σκόραρε δις σε ισάριθμα σουτ πλασέ στην επανάληψη ο Παρασκευάς Καραγκούνης, στο 80ο λεπτό και στις καθυστερήσεις του ματς.

Δεξί δοκάρι για τον Ταύρο είχε ο Τριγωντζής σε δυνατό σουτ που επιχείρησε στο 40ο λεπτό, ενώ σε διαγώνιο πλασέ του Φωτόπουλου στο 60ο λεπτό, ο τερματοφύλακας της ΑΕ Κούκου απομάκρυνε τη μπάλα με τα πόδια.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Κώστας Κρομμύδας με βοηθούς την κα. Αναστασία Φωτιάδου και τον κ. Αλέξανδρο Αβραμίδη.

ΑΕ Κούκου: Βάϊος Καλιώρας, Τσακίρης (43΄ Β. Καλιώρας), Φ. Καναπίτσας, Διαμ. Καναπίτσας, Ν. Καλιώρας, Μανιός, Βαντής, Ι. Δημητρίου, Θεοδώρου, Π. Καραγκούνης, Γ. Δημητρίου.

Ταύρος Ελάφου (Ζαχαρίας Γκούτζας): Τσιλίκωφ (81′ Θεοδοσιάδης), Ν. Τσαταλμπάς, Ζαμαντζάς, Γράψας (67′ Λιανός), Λαζαρίδης, Μπομπόλης, Φωτόπουλος (81′ Μποζίδης), Κ. Τσαταλμπάς, Τριγωντζής, Ορφανίδης, Μητσιόπουλος (70′ Μπανάβας).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This