Επιλογή Σελίδας

Άλλους τρεις βαθμούς πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Δίας Δίου που στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, επικράτησε με 2-0 της Ακαδημίας Πλαταμώνα και παραμένει στην κορυφή, ισόβαθμος με Βατανιακό και Ατρόμητο.

Για την Ακαδημία, ήταν η πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα και έτσι με 4 βαθμούς βρίσκεται στην 7η θέση του πίνακα μάζι με την 25η Μαρτίου που έχει όμως έναν αγώνα λιγότερο.

Η ομάδα του Παναγιώτη Σαρπότα άνοιξε το σκορ στο 44′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ευαγγελόπουλου, με τη μπάλα να αλλάζει ελαφρώς πορεία χτυπώντας σε πόδι αμυντικού και να καταλήγει στα δίχτυα του Ευθυμιάδη.

Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στο 70′ ο Κυπαρίσσης με ατομική ενέργεια και πλασέ, έπειτα από τροφοδότηση του Μανίκα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ντασιόπουλος με βοηθούς τη Φωτιάδου και τον Μαυρογιώργη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Δίας Δίου (Παναγιώτης Σαρπότας): Παπανικολάου, Λαζαρίδης, Ευαγγελόπουλος, Νίκου, Κατσάρας, Πεΐδης, Αράπης (43′ Μανίκας), Καραθάνος, Κυπαρίσσης (83′ Ζαβαντίας), Παγωνίδης, Συρανίδης (66′ Σιτμαλίδης).

Ακαδημία Πλαταμώνα (Δημήτρης Μιχωλός): Ευθυμιάδης, Κουρτσελίδης (46′ Χατζηλαδάς), Κατσαρός, Καλαμπάκας, Μπατζέλας, Ρακίπι, Κατέλας Ν., Θεοδοσιάδης, Ταντής (61′ Σιώκας), Κατέλας Δ. (80′ Κουκουνάς), Αρζάνας (61′ Ταφραλής).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This