Επιλογή Σελίδας

Νικηφόρα πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Γ΄κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας πραγματοποίησε ο Ταύρος Ελάφου καθώς επικράτησε δίκαια στην αρένα του με σκορ 4-2 επί της αξιόμαχης Κατερίνη FC.

Οι γηπεδούχοι, παρά τις βασικές τους ελλείψεις, προηγήθηκαν στο ημίχρονο με 3-0 βάζοντας τις βάσεις για το πρώτο τους τρίποντο στη σεζόν και μάλιστα σχετικά εύκολα, ενώ σκόραραν και στην επανάληψη απέναντι στους νεαρούς παίκτες της Κατερίνη F.C. που απλά κατάφεραν να μειώσουν το σκορ στα τελευταία λεπτά, με την εμφάνισή τους πάντως να είναι πολύ ενθαρρυντική για το μέλλον τους.

Το φιλμ του αγώνα

Μόλις στο 7΄ από την εκτέλεση κόρνερ του Φωτόπουλου και την απόκρουση του τερματοφύλακα, ο Γιώργος Λιανός παίρνοντας το ριμπάουντ με πλασέ από το ύψος του πέναλτι άνοιξε το σκορ 1-0.

Στο 9΄ από σέντρα του Μπομπόλη, ο Γιώργος Τριγωντζής με γυριστή κεφαλιά έγραψε το 2-0.
Στο 15΄ πάσα του Τριγωντζή και σουτ στην κίνηση από τον Ευθύμη Μητσιόπουλο η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 3-0.
Στο 28΄ σουτ του Ανθίτσα έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας του Τσιλίκωφ άουτ.

Στο 29΄ από την πάσα του Τριγωντζή και το διαγώνιο σουτ του Φωτόπουλου, η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Βαρυτιμίδη.
Στο 31΄ ο Τσιλίκωφ απέκρουσε από την αριστερή του γωνία τη μπάλα σε κόρνερ το δυνατό σουτ που επιχείρησε ο Ανθίτσας εκτός περιοχής.
Στο 54΄ ο Σιγανός με δυνατό σουτ ανάγκασε τον Τσιλίκωφ να παραχωρήσει δύσκολα τη μπάλα κόρνερ.

Στο 58΄ έπειτα από την πολύ καλή επιθετική προσπάθεια των φιλοξενούμενων, ο Ουσταμπασίδης με πλασέ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Τσιλίκωφ ο οποίος μπλόκαρε τη μπάλα.
Στο 59΄ πλασέ του Χανδόλια, έδιωξε ο Τσιλίκωφ.
Στο 75΄ επέλαση από δεξιά του Κώστα Ορφανίδη και διαγώνιο σουτ του ίδιου μέσα από την περιοχή, η μπάλα στα δίχτυα για να αυξηθεί το σκορ στο 4-0.

Στο 77΄ ο Παναγιωτίδης με εξαιρετικό πλασέ μείωσε σε 4-1.
Στο 82΄ σουτ πλασέ του Ουσταμπασίδη, έδιωξε με τα πόδια ο Τσιλίκωφ.
Στο 83΄ σουτ πλασέ του Μητσιόπουλου, η μπάλα έφυγε μόλις άουτ.

Στο 85΄ σουτ πλασέ του Παναγιωτίδη, απέκρουσε ο Τσιλίκωφ και στη συνέχεια απομάκρυναν οι αμυντικοί.
Στο 86΄ ο Παναγιωτίδης με το δεύτερο προσωπικό τέρμα διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

Ρεσιτάλ διαιτησίας από τον κ. Γεώργιο Ασλανίδη με βοηθούς τους κ.κ. Άγγελο Χατζηγιάννη και Ιωάννη Στύλο.

Ταύρος Ελάφου (Ζαχαρίας Γκούτζας): Τσιλίκωφ, Ζαμαντζάς, Γράψας, Στερμούγκου (66΄ Μποζίδης), Λαζαρίδης, Μπομπόλης, Λιανός, Φωτόπουλος (71΄ Χαϊλαζίδης), Μητσιόπουλος, Ορφανίδης, Τριγωντζής.

Κατερίνη FC (Γιάννης Βαρβούτης): Βαρυτιμίδης, Κωστίκος, Καζαντζίδης (79΄ Μαρένας), Αδαμίδης, Στεφανίδης, Εμεξηζίδης (46΄ Βαρβαρέζος), Εμμανουηλίδης, Ανθίτσας (35΄ λ.τ. Σιγανός – 71΄ Παναγιωτίδης), Κουκουνάρας (46΄ Καρύδης), Χανδόλιας, Ουσταμπασίδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This