Επιλογή Σελίδας


Buongiorno a tutti!!!
Ας δούμε αναλυτικά τις έξι σημερινές αναμετρήσεις:

Cagliari – Sampdoria
Sardegna Arena
Αναμένεται ένα ισορροπημένο ματς. Τόσο η Cagliari όσο και η Sampdoria είναι από τις ομάδες που σκοράρουν με μεγάλη συνέπεια και είναι από τις ομάδες που δέχονται πολύ συχνά γκολ: η Cagliari έχει δεχτεί γκολ σε κάθε ματς της και το ίδιο ισχύει για τα 6 από τα 8 φετινά ματς της Sampdoria. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,69.

Empoli – Atalanta
Stadio Carlo Castellani
Η Empoli δεν μην έχει μεγάλη βαθμολογική διαφορά από την Atalanta και η επιδόσεις της είναι αρκετά ικανοποιητικές μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Από την άλλη πλευρά η Atalanta μπορεί να μην έχει βρει ακόμη τον παλιό καλό εαυτό της αλλά έχει δείξει μεγαλύτερη σταθερότητα στα αποτελέσματα μέχρι στιγμής. Νίκη της Atalanta  σε απόδοση 1,62.

Genoa – Sassuolo
Stadio Luigi Ferraris
Πρόκειται για δύο ομάδες με ευχέρεια στο σκοράρισμα. Σε 7 από τα 9 φετινά ματς της Genoa έχουν σκοράρει και η Genoa και η εκάστοτε αντίπαλός της. Επίσης, η Sassuolo έχει σκοράρει στα 4 τελευταία της ματς. Στα 5 από τα 6 πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια έχουν σκοράρει και οι δύο ομάδες. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,61.

Udinese – Bologna
Stadio Friuli-Dacia Arena
Τόσο η Udinese όσο και η Bologna έχουν επιδείξει μεγάλη συνέπεια στο σκοράρισμα και μάλιστα η Bologna είναι ιδιαίτερα φορμαρισμένη στα τελευταία ματς καθώς έχει σκοράρει στα 5 τελευταία ματς της. Σε 5 από τα 7 πιο πρόσφατα μεταξύ τους ματς έχουν σκοράρει και οι δύο ομάδες. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοη 1,77.

Napoli – Torino
Stadio Diego Armando Maradona
Η Napoli διανύει μία περίοδο στην οποία είναι πολύ φορμαρισμένη και μάλιστα είναι από τις ομάδες που έχει σημειώσει τα περισσότερα τέρματα στο φετινό πρωτάθλημα μέχρι στιγμής αλλά και η Torino έχει ευχέρεια στο σκοράρισμα και μάλιστα έχει σκοράρει σε 6 από τα 8 φετινά ματς για το πρωτάθλημα. Να σημειωθούν περισσότερα από 2,5 τέρματα σε απόδοση 1,72.

Juventus – Roma
Allianz Stadium
Αναμένεται μία δυνατή αναμέτρηση καθώς πρόκειται για δύο ομάδες αρκετά δυνατές στο σκοράρισμα αλλά δέχονται γκολ αρκετά εύκολα, Που επίσης θέλουν να αποσπάσουν όσο γίνεται περισσότερα από το σημερινό ματς. Ακόμη, σε 4 από τα 6 πιο πρόσφατα μεταξύ τους ματς έχουν σκοράρει και οι δύο ομάδες. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,69.

Συνοπτικά:
Italy – Serie A (8a giornata)
13:00 Cagliari – Sampdoria Goal/Goal (1,69) 3-1 FT
16:00 Empoli – Atalanta 2 (1,62) 1-4 FT
16:00 Genoa – Sassuolo Goal/Goal (1,61) 2-2 FT
16:00 Udinese – Bologna Goal/Goal (1,77) 1-1 FT
19:00 Napoli – Torino Over 2,5 Goals (1,72) 1-0 FT
21:45 Juventus – Roma Goal/Goal (1,69) 1-0 FT

Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!!!!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This