Επιλογή Σελίδας


Με τρεις πρώτες θέσεις αλλά και έξι συνολικά προκρίσεις στα ημιτελικά άνοιξε στο χειμωνιάτικο Μόναχο για τα γαλανόλευκα κουπιά η αυλαία του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Εφήβων/Νεανίδων.

Στη γραμμή του τερματισμού έφτασε πρώτος στο σκιφ των Εφήβων ο Ιάσωνας Εξάρχου που τερμάτισε σε 7:44.12 και πέρασε στα δώδεκα καλύτερα πληρώματα της διοργάνωσης όπως επίσης και το διπλό σκιφ των Νεανίδων με τις Στυλιανή Νάτσιουλα και Ευαγγελία Φράγκου που τερμάτισαν σε 7:52,57 καθώς και το αντίστοιχο των Εφήβων με τους Στρατο Τριανταφυλλου και Ανδρέα Αθανασιάδη Καούδη οι οποίοι πέτυχαν χρόνο 7:11,92.

Κατακτώντας τη δεύτερη θέση πέρασαν στα ημιτελικά η δίκωπος των Εφήβων με τους Χρήστο Μπουρνουτο/Κωνσταντίνο Βελλίδη που σημείωσαν χρόνο 7:38,12. Επίσης τη δεύτερη θέση έχοντας εξασφαλίσει την παρουσία τους στον τελικό αφού μετέχουν συνολικά τέσσερα πληρώματα πήρε και η τετράκωπος των Νεανίδων με τις Ευαγγελία Βακοπούλου/Λεμονιά Μακρυγιάννη/Παρθένα Παπατέρπου/Ελένη Χαραλαμπίδου που τερμάτισαν σε 7:48.17 κι έβαλαν υποψηφιότητα για ένα μετάλλιο στο τελικό.

Στα δώδεκα κορυφαία πληρώματα κατακτώντας την τρίτη θέση στα προκριματικά πέρασαν στο σκιφ Νεανίδων η Ελένη Μαρίνα Λεβεντέλλη με χρόνο 8:51.77, όπως και η τετράκωπος των Εφήβων με τους Παναγιωτη Αδάμ/Γιώργο Παπαδόπουλο/Ανδρέα Καρτερό/Σπύρο Γεωργίου που τερμάτισαν σε 6:52,82.

Αναλυτικά το ωρολόγιο πρόγραμμα των ημιτελικών της Κυριακής

  • 10:05 Σκιφ Νεανίδων
  • 10:10 Σκιφ Εφήβων
  • 10:25 Δίκωπος Εφήβων
  • 10:35 Διπλό σκιφ Νεανίδων
  • 10:40 Διπλό σκιφ Εφήβων
  • 10:50 Τετράκωπος άνευ Εφήβων

Οι τελικοί θα ξεκινήσουν στις 13:26.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This