Επιλογή Σελίδας


Buongiorno a tutti!!!
Ας δούμε αναλυτικά τις έξι σημερινές αναμετρήσεις:

Juventus – Sampdoria
Allianz Stadium
H Juventus παρά το άσχημο φετινό ξεκίνημα, δείχνει σημάδια βελτίωσης και κατάφερε να κερδίσει τη Spezia, όμως φαίνεται πώς έχει θέματα στην άμυνα και δέχεται συστηματικά γκολ παρόλο που σκοράρει και η ίδια. Η Sampdoria από την άλλη πλευρά, είναι αρκετά ασταθής καθώς άλλοτε δέχτεαι πολλά γκολ, όπως με τη Napoli κι άλλοτε να σημειώσει πολλά γκολ όπως με την Empoli. Να σημειωθούν περισσότερα από 2,5 τέρματα σε απόδοση 1,65.

Empoli – Bologna
Stadio Carlo Castellani
Τόσο η Empoli  όσο και η Bologna είναι από τις ομάδες που δέχονται αρκετά συχνά γκολ και στο σημερινό ματς που έχουν και οι δύο την ευκαιρία να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω αναμένουμε να σκοράρουν και οι δύο. Στις 4 από τις 6 πιο πρόσφατες μεταξύ τους αναμετρήσεις έχουν σκοράρει και οι δύο ομάδες. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,57.

Sassuolo – Salernitana
Mapei Stadium – Città del tricolore
H Sassuolo μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα σταθερή φέτος στο να παίρνει αποτελέσματα όμως έχει δείξει καλά στοιχεία και στην επίθεση. Από την άλλη πλευρά η Salernitana δέχεται εύκολα γκολ και μάλιστα σε 4 από τα 5 φετινά της ματς έχουν σημειωθεί τουλάχιστον 4 γκολ. Να σημειωθούν περισσότερα από 2,5 τέρματα σε απόδοση 1,58.

Udinese – Fiorentina
Stadio Friuli – Dacia Arena
Η Fiorentina έχει αρκετά ικανοποιητική πορεία μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα και είναι πιο σταθερή σε σχέση με την Udinese η οποία ξεκίνησε καλά αλλά στη συνέχεια δεν είχε την ίδια απόδοση.  Νίκη της Fiorentina σε απόδοση 2,60.

Lazio – Roma
Stadio Olimpico di Roma
Σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι τόσο η Lazio όσο και η Roma θα βάλουν τα δυνατά τους προκειμένου να πάρουν τη νίκη. Πρόκειται για δύο ομάδες που σκοράρουν με ευκολία, αλλά είναι επίσης από τις ομάδες που θα παραχωρήσουν γκολ αρκετά εύκολα επίσης. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,61.

Napoli – Cagliari
Stadio Diego Armando Maradona
Η Napoli είναι από τις ομάδες με την καλύτερη επίθεση στο φετινό πρωτάθλημα και το αποδεικνύει σε κάθε ματς. Από την άλλη πλευρά και η Cagliari σκοράρει με μεγάλη συνέπεια. Στα 6 πιο πρόσφατα ματς της Napoli έχουν σημειωθεί τουλάχιστον 3 τέρματα. Το ίδιο ισχύει και για τα 5 από τα 6 πιο πρόσφατα ματς της Cagliari. Να σημειωθούν περισσότερα από 2,5 τέρματα σε απόδοση 1,53.

Συνοπτικά:
Italy – Serie A (6a giornata)
13:30 Juventus – Sampdoria Over 2,5 Goals (1,65) 3-2 FT
16:00 Empoli – Bologna Goal/Goal (1,57) 4-2 FT
16:00 Sassuolo – Salernitana Over 2,5 Goals (1,58) 1-0 FT
16:00 Udinese – Fiorentina 2 (2,60) 0-1 FT
19:00 Lazio – Roma Goal/Goal (1,61) 3-2 FT
21:45 Napoli – Cagliari Over 2,5 Goals (1,53) 2-0 FT

Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!!!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This