Επιλογή Σελίδας

Ποδοσφαιριστής του Πιερικού θα είναι για την επόμενη διετία ο Χρήστος Παπαδόπουλος. Ο ακραίος επιθετικός που στάθηκε άτυχος στην περυσινή περίοδο καθώς υπέστη ρήξη χιαστού στο πρώτο παιχνίδι του β’ γύρου (Αλμωπός Αριδαίας – Πιερικός 3-1), ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα και αν όλα εξελιχθούν ομαλά με την αποθεραπεία του, θα βρίσκεται στη διάθεση του Νίκου Θεοδοσιάδη από τις αρχές του 2022.

Ο Παπαδόπουλος ήταν βασικός σε δέκα αγώνες πέρυσι, αγωνιζόμενος συνολικά 694 λεπτά και πέτυχε δύο γκολ με τη φανέλα του Πιερικού.

Τη σεζόν 2019-2020 έπαιξε σε 18 αγώνες σκοράροντας 3 φορές σε 1100 αγωνιστικά λεπτά.

Η ανακοίνωση του Πιερικού:

Η διοίκηση της ΠΑΕ Πιερικός και ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, ανακοινώνουν με χαρά την ανανέωση του νεαρού μας ποδοσφαιριστή, Χρήστου Παπαδόπουλου.

Ο Χρήστος βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του σε προπόνηση της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, εγχειρίσθηκε στον χιαστό και πλέον διανύει τα τελευταία βήματα της επιστροφής του στην ενεργό δράση. Εμείς σαν Πιερικός είχαμε ηθική υποχρέωση να του ανανεώσουμε το συμβόλαιο και το κάναμε μάλιστα για δυο χρόνια, ανεξάρτητα με το ότι θα χρειαστεί αρκετό χρονικό διάστημα να περιμένουμε, μέχρι να επιστρέψει. Θα τον περιμένουμε όμως γιατί πιστεύουμε στην αξία του και τον θέλουμε κοντά μας. Αυτόν τον Πιερικό θέλουμε, γι αυτόν τον Πιερικό εργαζόμαστε, αυτόν τον Πιερικό υπηρετούμε! Καλή επιστροφή Χρήστο!

Με εκτίμηση
Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1961 Π.Α.Ε

Pin It on Pinterest

Shares
Share This