Επιλογή Σελίδας

Κατώτερος των περιστάσεων ο Πιερικός, έφυγε ηττημένος από την Αριδαία, χάνοντας με 3-1 από τον Αλμωπό, για τη 10η αγωνιστική του Βορείου ομίλου της Football League. “Δήμιος” της κατερινιώτικης ομάδας ήταν ο Δήμος Χαντζάρας που πέτυχε δύο γκολ και σέρβιρε ένα στον Μανιό απέναντι σε έναν Πιερικό που το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με αυτογκόλ του Μεντή.

Παρά τη σημερινή του ήττα και το γεγονός ότι συμπλήρωσε τρεις αγώνες χωρίς “τρίποντο”, ο Πιερικός παρέμεινε στην τέταρτη θέση του πίνακα με 14 βαθμούς ενώ ο Αλμωπός πήρε βαθιά βαθμολογική “ανάσα” φτάνοντας τους 9 βαθμούς και πλέον απέχει 4 βαθμούς από τον προτελευταίο Απόλλωνα Πόντου που έχει έναν αγώνα λιγότερο.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν… φουριόζοι και μόλις στο 1′ το σουτ του Πέττα έφυγε λίγο δίπλα από το δοκάρι.

Στο 16′ Έππας και Μανίσογλου συνδυάστηκαν με τον τελευταίο να κάνει το σέντρα προς την περιοχή του Πιερικού, εκεί όπου ο Χαντζάρας έκανε την προβολή, όμως ο Τζήμας μπλόκαρε.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Πιερικού που αποχώρησε πριν ξεκινήσει η φετινή σεζόν και δεν πρόλαβε να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι με την ομάδα της Κατερίνης, άνοιξε το σκορ στο 26′ με σουτ, έπειτα από τροφοδότηση του Κουρούπη, παίκτη που επίσης στο παρελθόν είχε παίξει στον Πιερικό.

Ο Πιερικός προσπάθησε να αντιδράσει αλλά οι κεφαλιές του Γιαλαμίδη στο 36′ μετά από κόρνερ του Ίτσιου και του Μηλιώτη μετά από σέντρα του Κανταρτζή, έφυγαν λίγο δίπλα από την εστία του Μένιου.

Στο 46′ ο Χαντζάρας δέχθηκε την πάσα του Μάνιου που έκλέψε τη μπάλα από λάθος του Τζήμα και με ωραίο πλασέ ζευγάρωσε τα τέρματά του αλλά και της ομάδας του.

Στο 59′ ο Μάνιος έκανε το σουτ, ο Τζήμα απέκρουσε, ο Χαντζάρας πήρε το ριμπάουντ αλλά ο τερματοφύλακας του Πιερικού απέκρουσε ξανά.

Στο 61′ ο Μάνιος έβγαλε τον Χαντζάρα τετ α τετ με τον Τζήμα, όμως ο πορτιέρε της κατερινιώτικης ομάδας αναδείχθηκε και πάλι νικητής.

Στο 63′ Χαντζάρας και Μάνιος βγήκαν μόνοι τους απέναντι από τον Τζήμα με τον Γιαννιτσιώτη ποδοσφαιριστή να “σερβίρει” στον Μάνιο που σε κενό τέρμα “έγραψε” το 3-0.

Στο 80′ ο Ντόσης εκτέλεσε φάουλ, ο Μεντής επιχείρησε να απομακρύνει τη μπάλα αλλά αυτή κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του, για να διαμορφωθεί το τελικό 3-1.

Διαιτητής του αγώνα ήταν o Mελιτζανίδης (Ημαθίας) με βοηθούς τους Μάναση (Τρικάλων) και Νίκζα (Λάρισας).

Αλμωπός Αριδαίας (Γιώργος Τυριακίδης): Μένιος, Βενέτης (90′ Μουτζούρης), Κουρούπης, Μάνιος (81′ Γκέσιος), Ρογγότης, Μανίσογλου (73′ Μεντής), Έππας, Ασλαμπάνογλου, Κολτσίδας, Πέττας (81′ Τούφας), Χαντζάρας (73′ Αμαραντίδης).
Πιερικός (Μάριος Παναγιώτου – Νίκος Θεοδοσιάδης): Τζήμας, Τακίδης (46′ Τοπαλίδης), Γιαλαμίδης, Κανταρτζής, Μακρής (70′ Τουλίκας), Δεμηρτζόγλου, Χαρτσιάς (70′ Κουκοδήμος), Ίτσιος, Ιντζόγλου, Κυβελίδης (46′ Ντόσης), Παπαδόπουλος (14′ λ.τ. Μηλιώτης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This