Επιλογή Σελίδας

Η Εθνική Beach Soccer πέτυχε και δεύτερη νίκη στο Promotion Final που διεξάγεται στη Figueira da Foz της Πορτογαλίας, αυτή τη φορά επί της Λιθουανίας me 5-4, τερμάτισε ισόβαθμη με την Τουρκία στους έξι βαθμούς, αλλά οι γείτονες πήραν την πρόκριση για τον τελικό (12/09) και είναι αυτοί που θα διεκδικήσουν την άνοδο στη League A.

Για την ελληνική ομάδα τρία γκολ πέτυχε ο Κατσούλης και από ένα οι Νικολάου και Τριανταφυλλίδης.

Ο αποκλεισμός στην ισοβαθμία αφήνει πικρία, ωστόσο η Εθνική Άμμου φεύγει με ψηλά το κεφάλι από το τουρνουά της Πορτογαλίας, όπου πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις, δείχνοντας φανερή βελτίωση και από αυτή την πρώτη φάση της Promotion League προ μηνός στη Μολδαβία όπου επίσης τα είχε πάει εξαιρετικά, έχοντας πάρει με σχετική άνεση την πρόκριση.

Και όλα αυτά ενώ πρόκειται για μια καινούρια ομάδα, κράμα νέων με έμπειρους παίκτες, τους οποίους ο ομοσπονδιακός τεχνικός κ. Στέφανος Σοιλεμές είχε στη διάθεσή του για πολύ μικρό διάστημα, ενώ προέρχονταν κι από αγωνιστική αποχή!

Η νίκη της Τουρκίας στο άλλο ματς του α΄ ομίλου με 9-2 επί του Καζακστάν της έδωσε την πρόκριση στον αυριανό τελικό (το σκορ δεν έχει σημασία, καθώς είχε νικήσει την Εθνική μας και υπερτερούσε ούτως ή άλλως στην ισοβαθμία). Αντίπαλός της στον τελικό για την άνοδο στη League A της Ευρώπης θα είναι η Εσθονία, η οποία πρώτευσε στον β΄ όμιλο με τρεις νίκες επί Μολδαβίας, Τσεχίας και Σουηδίας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This