Επιλογή Σελίδας

Ο Απόστολος Στύλος θα είναι ο νέος προπονητής του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου. Ο 50χρονος τεχνικός θα αναλάβει να καθοδηγήσει την ομάδα της Πιερίας στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αποτελώντας τον αντικαταστάτη του Παναγιώτη Παρασίδη, του οποίου η συνεργασία με τους Κεραμιδιώτες λύθηκε αιφνίδια την Παρασκευή.

Ο Στύλος δεν έμεινε πολύ καιρό μακριά από τους πάγκους, έχοντας ως τελευταία του δουλειά την ΑΕ Καρίτσας με την οποία “κυνήγησε” μέχρι την προτελευταία αγωνιστική του περασμένου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής την πρώτη θέση. Η ήττα από την Αναγέννηση Καρδίτσας ήταν ουσιαστικά το… κύκνειο άσμα του στους Καριτσιώτες, όμως τα πράγματα θα μπορούσαν να έχουν εξελιχθεί διαφορετικά αν η ΑΕ Καρίτσας είχε περάσει νικηφόρα από το Νέο Κεραμίδι με τις δύο ομάδες τότε να έρχονται ισόπαλες 2-2

Ο Στύλος θα συνεργαστεί εκ νέου με τον γυμναστή Δημήτρη Παυλίδη και τον προπονητή τερματοφυλάκων Γιάννη Συμεωνίδη με τους οποίους είχε κοινή θητεία και στην ΑΕ Καρίτσας.

Όσον αφορά στην προπονητική του διαδρομή, ξεκίνησε από τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και πριν την ΑΕ Καρίτσας πέρασε ακόμη από Πύδνα Κίτρους, Ελπίδα Σκουτάρεως, Αιολικό και Πιερικό.

Ο νέος προπονητής του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου έδωσε το παρών στον φιλικό αγώνα της ομάδας με τον Ηρακλή Λάρισας, χωρίς ωστόσο να βρίσκεται στον πάγκο, με το ντιλ να κλείνει το βράδυ της Κυριακής.

Αυτό που απομένει για την επισημοποίηση της συμφωνίας είναι η σχετική ανακοίνωση από πλευράς Εθνικού, κάτι που αναμένεται να γίνει μέσα στην ημέρα.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This