Επιλογή Σελίδας

Ηρακλής Λάρισας και Εθνικός Νέου Κεραμιδίου κοντραρίστηκαν σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής στη Νεάπολη, με τους Θεσσαλούς να επικρατούν με 2-1.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 6′ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ από δεξιά ο Μαργαρίτης στην προσπάθειά του να απομακρύνει έστειλε τη μπάλα με κεφαλιά στα δίχτυα της ομάδας του.

Στο 38′ ο Χασομέρης έβγαλε ωραία κάθετη πάσα στον κενό χώρο για τον Αλεξίου και ο υψηλόσωμος στράικερ του Ηρακλή δε δυσκολεύτηκε να πλασάρει τον Σιμιστήρα και να κάνει το 2-0.

Ο Αλεξίου στο 38′ μετά από συνεργασία με τον Παπαγεωργίου έκανε το 2-0.

Στο 45′ ο Τουλίκας δέχθηκε τη μπάλα από τον Σεχολάρι, ελίχθηκε και από αριστερά μπήκε στην περιοχή δίνοντας την κατάλληλη στιγμή στον Μαργαρίτη  που από το ύψος του πέναλτι νίκησε τον Παπαγιάννη διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Διαιτητής του αγώνα ήταν Κουκούλης με βοηθούς τους Κοτούμπα Ν. και Κοτούμπα Δ..

Οι συνθέσεις των ομάδων
Ηρακλής Λάρισας (Χρήστος Χατζηλιάδης – Θάνος Τριανταφυλλόπουλος): Παπαγιάννης, Παπαγεωργίου, Κουτσούκης, Δοδοντσάκης, Γκαλίτσιος, Αγρόδημος, Μπάμης, Χασομέρης, Βαγενάς, Ναρίνογλου, Αλεξίου.
Αγωνίστηκαν ακόμη και οι Μπαλαμώτης, Αναδολού, Χριστακέας, Φουρίκης, Χάμος, Σταμάτης, Τάρτας, Χατζηλιόντας.
Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Δημήτρης Παυλίδης): Σιμιστήρας, Ρίζος, Χατζηδίμπας, Καρτσαμπάς, Μαργαρίτης, Ιντζόγλου, Μυστρίδης, Καλαϊτζίδης, Τουλίκας, Καμπερίδης, Σεχολάρι.
Αγωνίστηκαν ακόμη και οι Κατσιαμήτας, Κατσαμάγκας, Μπατζώνης, Νομικός, Φυτόπουλος, Ναζλίδης, Καρανικόλας, Βαβατσιούλας, Ξυδούς.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This