Επιλογή Σελίδας

Του Νίκου Μαρκάτου

Αίτημα στην ΕΠΟ προκειμένου να επιτραπεί στις ΠΑΕ που δεν πήραν αδειοδοτήθηκαν, να πάρουν παράταση οι ανανεώσεις συμβολαίων, έστειλε η Super League 2.

Mόνο έξι ομάδες έχουν εξασφαλίσει αδειοδότηση στη Super League 2. ΑΕΛ, Λεβαδειακός, Ξάνθη, Βέροια, Νικη Βόλου και Τρίκαλα.

Οι υπόλοιπες ομάδες, πλην των Β ομάδων των BIG 4 και των ομάδων που προβιβάστηκαν από την Γ’ Εθνική, «κόπηκαν».

Εκτός από τον περιορισμό στις μεταγραφές, έχει προκύψει πρόβλημα και με τις ανανεώσεις. Η προθεσμία έληξε στις 30/6, με αποτέλεσμα πολλές ομάδες να έχουν «θεμα», αφού οι όποιες ανανεώσεις έχουν γίνει είναι στα… λόγια, χωρίς να έχει κατατεθεί το συμβόλαιο στην ΕΠΟ.

Η διοργανώτρια αρχή έστειλε αίτημα στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, το οποίο ωστόσο είναι αντίθετο με τον κανονισμό, να πάρουν παράταση οι ανανεώσεις των συμβολαίων στις ΠΑΕ που δεν πήραν αδειοδότηση, εφόσον έχει παρέλθει η καταλυτική ημερομηνία που ορίζεται από τον ΚΑΠ.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Θόδωρης Ζαγοράκης έβαλε το θέμα στην ημερήσια διάταξη της επόμενης συνεδρίασης, η οποία είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή (30/7), προκειμένου να ληφθεί απόφαση.

Πηγή: Sportime

Pin It on Pinterest

Shares
Share This