Επιλογή Σελίδας

Ο πρόεδρος του ΓΑΣ Σβορώνου, Γιάννης Τρελλόπουλος, προέβη στην παρακάτω δήλωση μέσα από την σελίδα της ομάδας σε κοινωνικό δίκτυο, για την “πρώτη” της νέας αγωνιστικής περιόδου:

“Επιτέλους έφτασε η ώρα για το ξεκίνημα της νέας χρονιάς. Αρχικά, θέλω να ευχαριστήσω για την παρουσία τους, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κκ Γεώργιο και τον π. Δημήτριο, τον εκπρόσωπο του Δημάρχου Κατερίνης και Γενικό Γραμματέα Κώστα Λιακόπουλο, τον πρόεδρο της ΔΕΥΑ Γιάννη Συμεωνίδη, τον Αντιδήμαρχο τεχνικών έργων και κοινοτήτων Γιώργο Κυριακίδη, τον πρόεδρο της ΕΠΣ Πιερίας Στέργιο Τόκα, τον δημοτικό σύμβουλο Θανάση Μπαρμπαγεωργόπουλο, τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Σβορώνου Χρήστο Κωνσταντινίδη, τον πολιτευτή και φίλο της ομάδας Σπύρο Κουλκουδίνα, το μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΣ Μάκη Θεοχάρη.

Επιπλέον, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους αγνούς φιλάθλους της ομάδας, που τίμησαν με την παρουσίας τους το νέο ξεκίνημα. Θέλω να ξέρουν πως αυτό το ξεκίνημα θα σημάνει και την αλλαγή σελίδας για την ομάδα μας.

Μέσα από την καρδιά μου τους ευχαριστώ όλους για την τιμή που μας έκαναν, στην νέα αυτή αρχή. Παράλληλα, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου και συνοδοιπόρους στην διοίκηση, που 22 μέρες τώρα, έχουν παρατήσει δουλειές, σπίτια και υποχρεώσεις.

Μέσα σε αυτές τις 22 μέρες κατορθώσαμε να κάνουμε το γήπεδο, ξανά έτσι όπως αρμόζει για την ομάδα μας. Τέλος, για άλλη μια φορά ευχαριστώ για όλα, τα υπόλοιπα θα τα πούμε κατά τη διάρκεια της νέας αγωνιστικής περιόδου, μέσα και έξω από το γήπεδο. Μην ξεχάσω να ευχαριστήσω τους δημοσιογράφους, τον Μπάμπη Πεϊδη, τον Κυριάκο Καλπακίδη, τον Δημήτρη Πάππα και τον Νίκο Κολίτση.

Καλή “ποδοσφαιρική” χρονιά με υγεία σε όλους!”

Pin It on Pinterest

Shares
Share This