Επιλογή Σελίδας


Τη δεύτερη ευκαιρία τους θα έχουν για να περάσουν στα ημιτελικά των Ολυμπιακών αγώνων η Χριστίνα Μπούρμπου και η Μαρία Κυρίδου μετά την 5η θέση που κατέλαβαν στα προκριματικά της δικώπου τα ξημερώματα του Σαββάτου στο κωπηλατοδρόμιο Sea Foresrt Waterway του Τόκιο.

Τα δυο κορίτσια από τη Θεσσαλονίκη στην πρεμιέρα τους σε ολυμπιακό αγώνα παρουσιάστηκαν με αρκετό άγχος, δεν έκαναν το καλύτερο ξεκίνημα με αποτέλεσμα να μείνουν από νωρίς στην 4η θέση και εκτός διεκδίκησης των τριών πρώτων εισιτηρίων που οδηγούσαν απευθείας στα ημιτελικά.

Έτσι ανέκοψαν ταχύτητα προκειμένου να κρατήσουν δυνάμεις για τον αυριανό επαναληπτικό τερματίζοντας τελικά στην 5η θέση 7:33.94. Τα τρία εισιτήρια για τα ημιτελικά πήραν οι Καναδάς (7:18.34), Ρουμανία (7:20.36) και Ιταλία (7:22.79) ενώ την 4η θέση πήραν οι ΗΠΑ (7:26.95) που θα αγωνιστούν επίσης μαζί με το ελληνικό πλήρωμα στον επαναληπτικό ο οποίος θα γίνει αύριο Κυριακή στις 09:50 τοπική, 03:50 ώρα Ελλάδας.

Εκτός από τις ΗΠΑ και την Ελλάδα στον αυριανό επαναληπτικό θα αγωνιστούν οι Ιρλανδία (σήμερα έκανε 7:24.71) και Κίνα (σήμερα έκανε 7:45.55) με τη μία βάρκα να μένει εκτός ημιτελικού.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This
// START Corner ad for Novibet // END Corner ad for Novibet