Επιλογή Σελίδας

Του Γιώργου Καρανικόλα

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση, καθώς απομένουν λίγες μέρες για την έναρξη της προετοιμασίας του Αιγινιακού ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2021-22.

Πιο συγκεκριμένα, την προσεχή Τρίτη 27 Ιουλίου στις 18:30 στο Δημοτικό Γήπεδο Αιγινίου Γιάννης Παραλυκίδης θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση γνωριμίας Διοίκησης – προνητικού τιμ – ποδοσφαιριστών.

Στην συνέχεια οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις και παράλληλα θα προπονούνται καθημερινά υπό την επίβλεψη του τεχνικού κυρίου Ντάμτσιου Γιώργου και του συνεργάτη του και προπονητή τερματοφυλάκων κ. Ασλανιδη Μάρτιν. Στο μεταξύ χθες η επιτροπή μεταγραφών που απαρτίζεται από τους κ.κ. Μούμο Νίκο, Αργυρόπουλο Δημήτρη και Καρανικόλα Γιώργο, μαζί με τον κ. Ντάμτσιο είχε ευρεία σύσκεψη στην αίθουσα τύπου του Γηπέδου για μεταγραφικά θέματα έχοντας αλλεπάλληλες συναντήσεις με πολλούς παίκτες από το υπάρχον ρόστερ και υπό μεταγραφή ποδοσφαιριστές.

Σύντομα αναμένεται να γίνουν γνωστά τα ονόματα και θα υπάρξουν οι επίσημες ανακοινώσεις. Πάντως στους κύκλους των κυανολεύκων επικρατεί διάχυτη αισιοδοξία για την επίτευξη των υψηλών στόχων της αιγινιώτικης ομάδας.

Τέλος, την Κυριακή το πρωί στις 11:00 το τεχνικό επιτελείο Ντάμτσιου Γ. – Ασλανίδη Μ., σε συνεργασία με τον φροντιστή κ. Δερματά Παναγιώτη, θα κάνουν τον τελευταίο έλεγχο στις εγκαταστάσεις των δύο γηπέδων ( Δημ. Γήπεδο Αιγινίου Γιάννης Παραλυκίδης και ΔΑΚ Αιγινίου).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This