Επιλογή Σελίδας

Οριστικοποιήθηκε η ημερομηνία της επανέναρξης στο πρώτο συμβούλιο της εποχής Ζαγοράκη στην ΕΠΟ.

Το πρώτο συμβούλιο της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, που συγκροτήθηκε σε σώμα, μετά την ανάληψη της προεδρίας από τον Θοδωρή Ζαγοράκη, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα (5/4).

Από την διαδικασία προέκυψε πως αναλαμβάνει αναπληρωτής πρόεδρος της Ομοσπονδίας, ο Παναγιώτης Δημητρίου με 16-1, β’ αντιπρόεδρος ο Στέργιος Αντωνίου και ταμίας ο Κλ. Τζαφέρης.

Επιπλέον, νέος Εκτελεστικός Γραμματέας της ομοσπονδίας στη θέση του Αλέξη Δέδε, αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος διευθυντής επικοινωνίας της ΕΠΟ, Ιάκωβος Φιλιππούσης.

Στη συζήτηση που έγινε για τη Γ’ Εθνική, πάρθηκε η απόφαση το πρωτάθλημα να επανεκκινήσει στις 11 Απρίλιου κι από εκεί που σταμάτησε.

Πλέον αναμένονται περισσότερες λεπτομέρειες τόσο για την προκήρυξη όσο και τα χρονοδιαγράμματα. Επιπλέον, μένει να ξεκαθαριστεί και ο τρόπος με τον οποίο θα ακολουθηθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο με τα τεστ Covid-19.

Τι δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Στέργιος Αντωνίου σχετικά με την επανέναρξη:

«Η προκήρυξη ψηφίστηκε, ξεκινάει το πρωτάθλημα στις 11 του μήνα. Θα ολοκληρωθεί ο γύρος που έχει ξεκινήσει και οι πρωταθλητές κάθε ομίλου θα αγωνιστούν μεταξύ τους σε πλέι-οφ, με μονά παιχνίδια, δύο εντός και δύο εκτός έπειτα από κλήρωση.

Αναμένονται τελευταίες διατυπώσεις για τα τεστ, όσον αφορά το πώς θα κοινοποιούνται στην ΕΠΟ και ποιοι θα έχουν την ευθύνη…»

πηγή: mikriliga

Pin It on Pinterest

Shares
Share This