Επιλογή Σελίδας

Άννα Βακαλοπούλου/Πρόεδρος
Ως  Πρόεδρος της Αθλητικής Γυμναστικής Ένωσης Πιερίας , θέλω να σας καλωσορίσω . Η Α.Γ.Ε.Π 2011 ιδρύθηκε για να μπορέσει να προσφέρει στον αθλητισμό της Πιερίας μέσα από τα τμήματά της. Να δώσει την ευκαιρία σε παιδιά όλων των ηλικιών να ασχοληθούν με το αγαπημένο τους άθλημα. Τα χρώματα και το σήμα της ομάδας είναι συμβολικά και έχουν να κάνουν με τον υπέροχο νομό μας. Το μπλε συμβολίζει τη θάλασσα και το πράσινο τα βουνά μας, τον Ολύμπο και τα Πιέρια. Το σήμα μας με το  περιστέρι συμβολίζει την ειρήνη και το κλαδί ελιάς το «ευ αγωνίζεσθε», που πρέπει να είναι πάνω από όλα τον αθλητισμό.

Γιώργος Χρυσανθόπουλος/Προπονητής, μέλος του Σ.Ε.Π.Κ
Ο Γιώργος Χρυσανθόπουλος γεννήθηκε στην Κατερίνη στις 24.09.1973. Έπαιξε στις Ομάδες: Πιερικό, Παναθηναϊκό, Άρη, Ηρακλή, Απόλλων Πατρών, Νήαρ Ηστ, Ίκαρο Νέας Σμύρνης, Κορωνίς Ασκληπιού, Αρχέλαο, Πιερικό Αρχέλαο. Είχε 2 συμμετοχές σε Final four και ήταν Κυπελλούχος Ελλάδος. Έχει καταταγεί  2ος βαλκανιονίκης, 4ος σε Μεσογειακούς αγώνες και έχει συμμετοχές στις Εθνικές Ομάδες. Τέλος πρέπει να αναφέρουμε ότι έχει δουλέψει με καταξιωμένους προπονητές, αλλά έχει υπάρξει και συμπαίκτης με «ιερά τέρατα» όπως Γκάλης, Γιαννάκης, Βράνκοβιτς, Πάσπαλιε, Βολκώφ, Αλβέρτης, Παταβούκας, Αρλάουκας, Φόρντ, Μούρσεπ, Ράντι Γουάιτ, Ορτίθ, Σοκ, Μιχαίλωφ, Διαμαντίδης, Σχορτσιανίτης, Παπαδόπουλος αλλά και πολλούς ακόμη.

Nemanja Cuk/Προπονητής, μέλος του Σ.Ε.Π.Κ
Γεννήθηκε στις 10.01.1975 στο Βελιγράδι της Σερβίας. Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Βελιγραδίου, ως προπονητής Μπάσκετ. Σε ηλικία 12 ετών ξεκινά το μπάσκετ στη σχολή Zorana Moke Slavnića. Στα 13 συνεχίζει στην ακαδημία Crvena Zvezda, με προπονητή τον Predrag Badnjarević. Όταν φτάνει σε ηλικία 17 ετών έρχεται στην Ελλάδα μαζί με μια ολόκληρη γενιά παιχτών από Crvena Zvezda, (Tarlać, Jelić, Reljić, Jovanović, Vukčević, Stojaković). Έπαιξε στις ομάδες : Απόλλων Πατρών, Ιωνικό, Benetton Treviso, Ηλυσιακό, Περιστέρι, Πιερικό Αρχέλαο.

Πάνος Αθανασιάδης/Προπονητής, μέλος Δ.Σ του Σ.Ε.Π.Κ
Ο Πάνος Αθανασιάδης γεννήθηκε στην Κατερίνη στις 08.04.1968. Το επάγγελμα του είναι καθηγητής φυσικής αγωγής και είναι  μέλος Δ.Σ του Σ.Ε.Π.Κ. Θήτευσε ως Β’ Προπονητής στην Μεσογειακή Ομάδα Ανδρών το 2005(Κατάκτησε το Αργυρό Μετάλλιο) και ως Β’ προπονητής της Εθνικής Εφήβων στους αγώνες Μαύρης Θάλασσας (κατέκτησε  το Αργυρό Μετάλλιο). Ο Πάνος Αθανασιάδης υπήρξε 10 χρόνια υπεύθυνος του Αναπτυξιακού Προγράμματος της Ε.Ο.Κ στη Κεντρική Μακεδονία. Τέλος είχε 27 συμμετοχές ως προπονητής στις Εθνικές Ομάδες Νέων, Εφήβων, Παίδων, Παμπαίδων και προπόνησε ως Α’ Προπονητής τις ομάδες: Πιερικό, Αρχέλαο, Απόλλων Λιτοχώρου, Ολυμπιάδα Κατερίνης, Κολινδρό, Αλεξάνδρεια.

Αγωνιστικά Τμήματα:

  • Ανδρών
  • Εφήβων
  • Παίδων
  • Παμπαίδων
  • Γυναικών
  • Νεανίδων
  • Κορασίδων
  • Παγκορασίδων

Τμήματα από 4-10 ετών

 Συνεργασία με την ακαδημία Triple Crown, των Αλβέρτη, Ρεντζιά και Παπανικολάου

Συνεργασία με την Σέρβικη Ακαδημία Yubac Basketball Camp.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This