Επιλογή Σελίδας


Τέλος στο σερί τον οκτώ συνεχόμενων νικών του Πιερικού μπήκε σήμερα στη Λάρισα, με τους Κατερινιώτες να μένουν στο 0-0 απέναντι στον μαχητικό Ηρακλή, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Σε ένα παιχνίδι με κύριο χαρακτηριστικό τη δύναμη και τις μονομαχίες, ο Πιερικός είχε μεν τον έλεγχο του αγώνα, δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα αλλά και δε μπόρεσε να εκμεταλλευτεί κάποια από τις ευκαιρίες που δημιούργησε με χαρακτηριστικότερες αυτές των Μηλιώτη (37′), Χαρτσιά (49′) και Σαχινίδη (89′), φεύγοντας τελικά με τον βαθμό της ισοπαλίας στις “αποσκευές” του.

Οι γηπεδούχοι, με κορυφαίο παίκτη τον τερματοφύλακα Παπαγιάννη που όποτε χρειάστηκε “κατέβασε τα ρολά”, παρατάχθηκαν με κύριο μέλημα να μπλοκάρουν τα ατού του Πιερικού, καταφέρνοντας στο τέλος να κατακτήσουν έναν πολύτιμο βαθμό.

Πλέον, ο Πιερικός με 38 βαθμούς βρίσκεται στο +10 από τη δεύτερη θέση του πίνακα, στην οποία μετά τα σημερινά αποτελέσματα ανέβηκε ξανά ο Θησέας Αγριάς ενώ οι Λαρισαίοι είναι τρίτοι με 27 βαθμούς.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Φουστάνας με βοηθούς τους Κουρμαδιά και Παπαδόπουλο (ΕΠΣ Μακεδονίας).

Οι συνθέσεις των ομάδων
Ηρακλής Λάρισας (Χρήστος Χατζηλιάδης – Θάνος Τριανταφυλλόπουλος): Παπαγιάννης, Ναρίνογλου, Γιαννακόπουλος, Ψωμολιάς, Τσακάλι, Νεμπεγλέρας, Χριστίδης (90’+1′ Φώτος), Μανιώτης, Μουξιός (73′ Γκιουρσάνης), Ζαφειρίου (90’+3′ Τάρτας), Νάστας (89′ Κρίτσας).
Πιερικός (Σάκης Παπαβασιλείου): Γουναρίδης, Ιβανίδης, Χαρτσιάς, Γιαλαμίδης, Τακίδης, Μακρής, Μηλιώτης (67′ Δεμηρτζόγλου), Μπενίσκος, Σαχινίδης, Κριεμάντι, Παπαδόπουλος (73′ Νίκιτς).

φωτό: athleticlarissa.gr

Pin It on Pinterest

Shares
Share This