Η ανάληψη των διοικητικών ηνίων του Πιερικό από τον Τομ Παπαδόπουλο, προκάλεσε ερωτηματικά και στις τάξεις των φιλάθλων του Ηρακλή, καθώς ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας είχε ενεργό ρόλο στη διοίκηση του μπασκετικού Ηρακλή ενώ υπενθυμίζεται ότι πέρυσι βρέθηκε μια ανάσα από την επιστροφή στον ποδοσφαιρικό Ηρακλή, μαζί με τον Αλέξη Κούγια.
Απαντήσεις σε αυτά τα ερωτηματικά θέλησε να δώσει η sfina.gr που επικοινώνησε με τον ΕλληνοΑμερικανό επιχειρηματία, ο οποίος είπε: “Συμφώνησα να αναλάβω τον Πιερικό, γιατί άλλωστε είναι και η περιοχή μου η Κατερίνη και πιστεύω ότι θα βοηθήσω για να επανέλθει στην πρώτη κατηγορία. Για τον Ηρακλή, έκανα προσπάθεια, τα ξέρετε, με τον Αλέξη Κούγια, αλλά ο Στράτος Ευγενίου, που παλεύει μόνος του, ο άνθρωπος, προφανώς δεν ήθελε κάποιον άλλο μαζί του…”
Για το μπάσκετ: “Θα κάνουμε συζητήσεις με τον κ. Ριζούλη και θα δούμε, θα ψάξουμε και τους Νόμους, μήπως δεν μπορούμε να έχουμε ποδόσφαιρο άλλης ομάδας και μπάσκετ άλλης, νομίζω όμως ότι αυτό δεν ισχύει για ερασιτεχνικά σωματεία. Θα δούμε, είμαι εδώ για να βοηθήσω”.
Η συνάντηση με τον κ. Ριζούλη έγινε και αναμένονται εξελίξεις…
Πηγή: Sfina.gr





















