Επιλογή Σελίδας

Κάνοντας ένα πολύ καλό ματς, ο Τσιτσιπάς επιβλήθηκε του Safiullin με 6-3, 6-4 μέσα σε 80 λεπτά και πήρε τη ρεβάνς για την ήττα του από τον Ρώσο πριν από 2 χρόνια στη Μασσαλία.

Την ίδια στιγμή, εξασφάλισε και μια θέση στους “16” του Abierto Mexicano στο Ακαπούλκο, όπου θα αντιμετωπίσει τον προερχόμενο από τα προκριματικά, Flavio Cobolli. O Ιταλός έκανε την έκπληξη χθες, αποκλείοντας τον Felix Auger-Aliassime με 2-6, 6-3, 6-2.

Ο Τσιτσιπάς, ο οποίος θα δωρίζει στους πληγέντες του τυφώνα Ότις 1.000 δολάρια για κάθε άσο που θα πετυχαίνει στο τουρνουά του Ακαπούλκο, έβγαλε 5 άσους σήμερα και κέρδισε τους 25 από τους 30 πόντους στα πρώτα του σερβίς.

Μόνο μια φορά ήρθε αντιμέτωπος με break point σε ολόκληρο τον αγώνα και το έσβησε, μην επιτρέποντας στον Safiullin να του κάνει break. Ήταν αφού είχε πάρει ήδη τον έλεγχο στο 1ο σετ, στο 4-2, 30-40, όπου κράτησε το σερβίς του για το 5-2.

Με love service game έκλεισε το 1ο σετ για το 6-3 και στο 2ο σετ δεν κινδύνεψε σε κανένα service game του, για να κάνει το break της διαφοράς από το 5ο game και να περάσει μπροστά με 3-2.

Ο Τσιτσιπάς, ο οποίος έχει καλή προϊστορία στο τουρνουά του Ακαπούλκο, θα παίξει για 1η φορά με τον Cobolli, για μια θέση στα προημιτελικά του μεξικάνικου τουρνουά.

Θυμίζουμε πως αργότερα σήμερα, γύρω στις 6 το πρωί στην Ελλάδα, θα κάνει την πρεμιέρα του και στο διπλό, όπου αγωνίζεται μαζί με τον αδερφό του, Πέτρο Τσιτσιπά.

Πηγή: Tennis News

Pin It on Pinterest

Shares
Share This