Επιλογή Σελίδας

Στο “Γιάννης Παραλυκίδης” ο Αιγινιακός χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας απέναντι στον Ερμή Αμυνταίου με 3-0 και βελτίωσε την βαθμολογική του θέση στον δεύτερο όμιλο.

Οι γηπεδούχοι του Σωτήρη Ζιώγα ήταν σαφώς ανώτεροι του αντιπαλου τους και δημιούργησαν σωρεία ευκαιριών για μια μεγαλύτερη σε έκταση νίκη.

Ο Ερμής κινήθηκε φιλότιμα με νεανικό σχήμα, αλλά δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα να φανεί ανταγωνιστικός κόντρα στους Αιγινιώτες.

ΤΑ ΓΚΟΛ

Στο 9′ ο Προβατίδης εκτέλεσε ωραία φάουλ, ο Χατζηδίμπας γύρισε τη μπάλλα στο ύψος της μικρής περιοχής και ο Ραφαήλ Παρδάλης με υποδειγματικό πλασέ έκανε το 1-0.

Στο 48′ Ηλίας Προβατίδης με απευθείας κτύπημα φάουλ “ξεγέλασε” τον αντίπαλο γκολκίπερ και διπλασίασε τα τέρματα του Αιγινιακού.

Στο 69′ ο Παρδάλης έγινε δημιουργός και βρήκε θαυμάσια στον κενό χωρο τον Ευριπίδη Μιτακίδη, οποίος με ψηλοκρεμαστό σούτ “κρέμασε” τον τερματοφύλακα του Ερμή Μπουκτσή κάνοντας το 3-0.

Διαιτητής ο κ. Γιώργος Παπαδόπουλος και βοηθοί διαιτητές οι κ.κ. Αλέξανδρος Τσακιρόπουλος και Νικόλαος Κολιπέτρος, όλοι από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Οι συνθέσεις:
Αιγινιακός (Σωτήρης Ζιώγας): Κουγιουμτζόγλου, Δαραής, Κακατάτσιος, Κιρκιλιανίδης, Χατζηδίμπας Β., Δελιόπουλος (76′ Παπαϊωάννου), Χατζηκωσταντίνου, Προβατίδης (68′ Μαργαρίτης), Παρδάλης (68′ Τασιώνας), Μιτακίδης (82′ Τοπαλίδης), Ροντρίγκες (76′ Ξυδούς).

Ερμής Αμυνταίου ( Δημήτρης Αλιατίδης): Μπουκτσής Α., Schenker (5′ Κεσίδης), Τσαρλίκης (33′ Βλαχόπουλος), Άτσκα, Τσέλα, Ρακόπουλος (90′ Κοάτσης), Σπαναδωνίδης (90′ Ιωάννου), Ρόμπης (90′ Τεκίδης), Δόμτσης, Κόκλης.