Με προπόνηση το απόγευμα της Δευτέρας 31 Ιουλίου ξεκινάει η προετοιμασία του Πιερικού εν όψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου.
Το ραντεβού των ποδοσφαιριστών με τον Γιώργο Καμπερίδη και τους συνεργάτες του είναι προγραμματισμένο για τις 18.30 ενώ η προπόνηση θα ξεκινήσει στις 19.30.
Υπενθυμίζεται ότι έως τώρα, ο ΣΦΚ Πιερικός έχει γνωστοποιήσει την ανανέωση της συνεργασίας με τους Δημήτρη Αδαμόπουλο, Γιώργο Δεληγιάννη, Γιώργο Καλαϊτζή, Αλέξανδρο Κατσιαμήτα, Σπύρο Κουρνούτη, Στέφανο Κραγιόπουλο, Γιώργο Κυπαρίσση, Ευριπίδη Μιτακίδη, Διονύση Μπαλάφα, Αστέρη Παπαδημητρίου, Κώστα Παπαδόπουλο, Ραφαήλ Στραβογιάννη, Μάριο Χατζηκωνσταντίνου.
Στον αντίποδα, αποχώρησαν οι Βασίλης Κατσάρας, Χρήστος Παπαδόπουλος, Βασίλης Τουλίκας, Κώστας Τσενικλής,
Τέλος, έχει ήδη αποκτηθεί ο Παναγιώτης Μυρωτής από τον Σβορώνο.






















