Επιλογή Σελίδας

Πραγματοποιώντας και πάλι πολύ καλή εμφάνιση τα κορίτσια της Μικτής ομάδας Κ-15, στην τρίτη αγωνιστική του πανελλήνιου πρωταθλήματος κορασίδων, κατάφεραν να πετύχουν την πρώτη τους νίκη αγωνιζόμενες χθες (27/02/24) στο αθλητικό κέντρο της ΕΠΣ, με την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Σερρών.

Μια σπουδαία νίκη για τα κορίτσια του Βαγγέλη Μύθημη, μετά την ισοπαλία της 2ης αγωνιστικής με την ομάδα της ΕΠΣ Ημαθίας, παρά τις δύσκολες συνθήκες που προέκυψαν κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον τραυματισμό δυο εκ των καλύτερων παικτριών της ομάδας, της Άννας Κωνσταντινίδη και της Σοφίας Βελισσαρίδη (διεθνής με την εθνική ομάδα κορασίδων) .

Ευτυχώς, οι αρχικοί φόβοι για πολύ σοβαρούς τραυματισμούς και των δύο κοριτσιών δεν επιβεβαιώθηκαν και πολύ πιθανό να μπορέσουν να ενισχύσουν εκ νέου την ομάδα στον επόμενο εντός έδρας αγώνα (με την ΕΠΣ Μακεδονίας) στις 13 Μαρτίου. Μάλιστα, η Βελισσαρίδη πέτυχε το τρίτο …και νικητήριο γκολ, όντας τραυματισμένη. Συνολικά πάντως, όλα τα κορίτσια έδωσαν μια πολύ ωραία ποδοσφαιρική παράσταση και παρά τις δυσκολίες (…και τις ελλείψεις), κατάφεραν μια σπουδαία και ιστορική πρώτη νίκη.

Τα αγόρια των Κ-14 και Κ-16, αγωνίζονται σήμερα στα Γρεβενά με τις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Γρεβενών και με νίκες θα καταλάβουν οριστικά (και οι δύο), τη δεύτερη θέση στον όμιλό τους.

Αυτό για την Κ-16 σημαίνει αυτόματα και πρόκριση στον επόμενο γύρο (των 16), ως μια εκ των τριών (πανελλήνια) καλύτερων δεύτερων, ενώ για την Κ-14 μάλλον δεν θα συμβεί το ίδιο. ​

Οι δύο ισοπαλίες με την (ΕΠΣ Ημαθίας) για την Κ-14 και η «σοκαριστική» εντός έδρας ήττα από την ΕΠΣ Μακεδονίας (παρά την άνετη με 3-0 νίκη, στη Θεσσαλονίκη), δείχνει πως τους στερεί την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This