Επιλογή Σελίδας

Ακόμα έναν τίτλο πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Κατερίνα Ουσταμπασίδου, η οποία είχε μια φανταστική εβδομάδα στη Θέρμη της Θεσσαλονίκης και στα χωμάτινα γήπεδα της Les Raquettes Tennis Academy.

Την εβδομάδα αυτή έκλεισε σήμερα με νίκη με 6-3, 6-3 επί της Σκοπιανής Mitevska, για να κατακτήσει τον τίτλο στο τουρνουά 3ης κατηγορίας στα 16άρια της Tennis Europe.

Η Ουσταμπασίδου, Νο.1 στο ταμπλό της διοργάνωσης, Νο.1 στην Ελλάδα στα 16άρια και Νο.102 στην Ευρώπη, έχασε μόνο ένα σετ όλη την εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη.

Πέρασε με bye στον 2ο γύρο και εκεί κέρδισε την Αθανασία Τσακίρη με 6-1, 6-1. Στον 3ο γύρο απέκλεισε την Αντιγόνη Τσούγκα με 6-4, 6-0, ενώ στα προημιτελικά κέρδισε την Κωνσταντίνα Βολονάκη με 6-4, 6-2. Στα ημιτελικά έδωσε το δυσκολότερο παιχνίδι της, παίρνοντας τη νίκη μετά από ματς-θρίλερ με τη Λυδία Παναγιωτίδου, με 6-2, 6-7 (3), 7-6 (2).

Σήμερα ολοκλήρωσε τον νικηφόρο κύκλο της στο τουρνουά και κατέκτησε τον 1ο της φετινό τίτλο και 3ο στα μονά στα 16άρια της Tennis Europe, μετά τα τουρνουά του Κιλκίς και της Βέροιας το 2023. Έχει κερδίσει επίσης άλλους 3 τίτλους στα διπλά στα 16άρια σε διοργανώσεις της Tennis Europe.

Πηγή: Tennisnews

Pin It on Pinterest

Shares
Share This