Επιλογή Σελίδας

Ένας πρωινός καφές (στις 14-1-2026), η ανταλλαγή απόψεων για την αγωνιστική πορεία του Συνδέσμου Φιλάθλων Κατερίνης «Ο Πιερικός» και η συζήτηση για την κοπή της βασιλόπιτας του ιστορικού συλλόγου της Κατερίνης, αποτέλεσε το προϊόν συνάντησης μελών της διοίκησης του Πιερικού καθώς και παλαίμαχων.

Προετοιμάζοντας την κοπή της Βασιλόπιτας του Σ.Φ.Κ. Πιερικός

Φέτος η διοίκηση του Πιερικού θέλει να προσδώσει μέσα σε οικογενειακό κλίμα με αφορμή την παραδοσιακή βασιλόπιτα, ως μια γιορτή όπου θα συνεορτάσουν η κοινωνία των παλαιμάχων μαζί με την σημερινή δυναμική του Σ.Φ.Κ. «Πιερικός» με παρόντες τους αθλητές όλων των τμημάτων, τους συνεργάτες, τους φορείς των φιλάθλων καθώς και τους γονείς του συλλόγου.

Η συνάντηση έγινε σε καφέ της πόλης μετά από την επίσκεψη στον Δήμαρχο Κατερίνης Ιωάννη Ντούμο και τον Αντιδήμαρχο Πολεοδομίας και παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του συλλόγου Παναγιώτη Ιορδανίδη, όπου η ομάδα πρωτοβουλίας υπέβαλε το αίτημα για την ονοματοδοσία του Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης σε «Γήπεδο Πιερικού-Πόλυς Φουλίδης».

Στο πάνελ του καφέ FREUD στον πεζόδρομο της Κατερίνης όπου την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2026 στις 6:00 μ μ θα γίνε η κοπή της βασιλόπιτας του Πιερικού, συμμετείχαν από πλευράς διοίκησης οι Φώτης Θέος-πρόεδρος, Κωνσταντίνος Παρασκευόπουλος-αντιπρόεδρος και Ιωάννης Κλιγκόπουλος-μέλος Δ.Σ. και από τους παλαιμάχους οι Πέτρος Χρυσοστόμου, Σταύρος Διαμαντόπουλος και Πέτρος Πουρπουτίδης.