Επιλογή Σελίδας

“Γεύση” από πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής κατηγορίας είχε το φιλικό παιχνίδι, που έγινε σήμερα Σάββατο στο γήπεδο της Νέας Μηχανιώνας, μεταξύ δύο παλιών “γνώριμων” του χώρου, του τοπικού Ποσειδώνα και του Αιγινιακού.

Τη φιλική νίκη (2-1), πήραν οι φιλοξενούμενοι που πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση, την καλύτερη τους έως τώρα στα φιλικά τεστ, που έδωσαν απέναντι σε μια ισχυρή ομάδα, η οποία αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στον πρώτο όμιλο της τρίτης τη τάξει κατηγορίας του ποδοσφαίρου μας.

Το συγκρότημα της Βόρειας Πιερίας άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και σκόρπισε ενθαρρυντικά μηνύματα, ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων του, που ξεκινούν τη μεταπροσεχή Κυριακή στον Παλαμά.

Στο μεταξύ “πρόβα τζενεράλε” για τους κυανολεύκους του Αιγινίου αποτελεί το προσεχές Σάββατο στο “Γιάννης Παραλυκιδης” το τελευταίο φιλικό ματς κόντρα στον Θερμαϊκό Θέρμης, επίσης σωματείο Γ’ Eθνικής κατηγορίας του Νομού Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα τη συγκεκριμένη αναμέτρηση αναμένεται να το παρακολουθήσει πολύς κόσμος, αφού δίπλα λειτουργεί η μεγάλη Εμποροπανήγυρη Αιγινίου.

Τα γκολ των Αιγινιωτών πέτυχαν οι Μιτακίδης στο 34′ και Προβατίδης στο 76′.

Ενδιάμεσα είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Μπόικα στο 62′, για τους “Ψαράδες”.

Διαιτητής ήταν ο κ. Γασπαράτος και βοηθοί Διαιτητές οι κ.κ. Μαντζαβέλας και Παλαμάς από την Ένωση Μακεδονίας.

Ο προπονητής του Αιγινιακού κ .Σωτήρης Ζιώγας παρέταξε τους Τοπουζλή, Χατζηκωνσταντίνου, Κακατάτσιο (30′ Τασιώνας, Χατζηδίμπα Β., Κιρκιλιανίδη, Χατζηδίμπα Κ., Πορφυρίδη, Ροντρίγκες, Ντόση, Παρδάλη, Μιτακίδη.

Έπαιξαν και οι Κουγιουμτζόγλου, Κουζούνιας (δύο τερματοφύλακες), Προβατίδης, Τοπαλίδης, Ναρίνογλου, Δελιόπουλος, Δαραής, Ρούβας και ένας υπό δοκιμήν ποδοσφαιριστής.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ

Το Διοικητικό συμβούλιο του Αιγινιακού εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς την ομάδα του Ποσειδώνα Νέας Μηχανιώνας, για την άψογη φιλοξενία, που επιφυλάχτηκε στον Αιγινιακο κατά το σημερινό φιλικό παιχνίδι, επιφυλάσσεται δε στο μέλλον να την ανταποδώσει ανάλογα.

Τέλος εύχεται στον Ποσειδώνα καλή χρονιά με επιτυχίες.

Για το Δ.Σ.του Αιγινιακού

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας

Γιώργος Καρανικόλας

Pin It on Pinterest

Shares
Share This