Επιλογή Σελίδας

Ο Δήμος Κατερίνης ήταν ένας από τους σταθμούς του εγκεκριμένου από το Υπουργείο Παιδείας και την UEFA αναπτυξιακού προγράμματος της Ε.Π.Ο. «Πάσα στα Θρανία», το οποίο υλοποιεί η Διεύθυνση Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Ποδοσφαίρου της Ομοσπονδίας.

Συγκεκριμένα, το διήμερο 23-24 Απριλίου πραγματοποιήθηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο Κατερίνης οι δράσεις του αναπτυξιακού προγράμματος “Πάσα στα Θρανία”, το οποίο πραγματοποιείται για 6η διαδοχική χρονιά σε αγαστή συνεργασία της ΕΠΟ με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων και το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής.

Το Κλειστό γήπεδο Κατερίνης “γέμισε” παιδικές φωνές από την αθρόα συμμετοχή των μικρών φίλων του ποδοσφαίρου στις δράσεις του προγράμματος καθώς συμμετείχαν πάνω από 250 μαθήτριες και μαθητές της ΣΤ’ Τάξης των δημοτικών σχολείων της Κατερίνης.

Την ΕΠΟ εκπροσώπησαν ο Grassroots Manager Χρήστος Σίσκος και οι εκπαιδευτές ποδοσφαίρου Σάλας Γιώργος Βασάλος, Στέφανος Σοϊλεμές ενώ στις δράσεις παραβρέθηκαν η υπεύθυνη τμήματος αθλητισμού του Δήμου Κατερίνης, Αβουρδιάδου Σέβη και αρκετά μέλη της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Μετά το πέρας των δράσεων τα παιδιά έλαβαν αναμνηστικά μπλουζάκια του προγράμματος “Πάσα στα Θρανία” και την έντυπη έκδοση του σχολικού εγχειριδίου.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This