Επιλογή Σελίδας

Του Δημήτρη Μπίζα

Ήταν αναμενόμενο, έγινε κι επίσημο: ο Charles Leclerc θα συνεχίσει να αγωνίζεται για τη Ferrari και μετά το 2024.

Ο Μονεγάσκος είχε συμβόλαιο ως το τέλος του τρέχοντος έτους, αλλά πήρε από τώρα ανανέωση, καθώς οι διαπραγματεύσεις είχαν αρχίσει από τα μέσα του 2023.

Το ενδιαφέρον είναι πως δεν έχει γίνει γνωστή η διάρκεια του νέου συμβολαίου, το οποίο θα αρχίσει από το 2025.

Ο ίδιος δήλωσε σχετικά:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που γνωρίζω ότι θα φοράω την αγωνιστική στολή της Scuderia Ferrari για αρκετές ακόμη επόμενες σεζόν. Το να αγωνιστώ για αυτήν την ομάδα ήταν το όνειρό μου από τότε που ήμουν τριών ετών: συνήθιζα να παρακολουθώ το Grand Prix του Μονακό από το παράθυρο ενός διαμερίσματος ενός φίλου στη Ste. Devote. Αυτή η ομάδα είναι η δεύτερη οικογένειά μου από τότε που μπήκα στην Ακαδημία Οδηγών της το 2016 και έχουμε πετύχει πολλά μαζί, παλεύοντας σκληρά τα τελευταία πέντε χρόνια. Ωστόσο, πιστεύω ότι τα καλύτερα έρχονται και ανυπομονώ να ξεκινήσει αυτή η σεζόν, να σημειώσω περαιτέρω πρόοδο και να είμαι ανταγωνιστικός σε κάθε αγώνα. Το όνειρό μου παραμένει να κερδίσω το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με τη Ferrari και είμαι σίγουρος ότι τα επόμενα χρόνια, θα απολαύσουμε υπέροχες στιγμές μαζί και θα κάνουμε τους θαυμαστές μας χαρούμενους».

Όσον αφορά τον Carlos Sainz, ο Ισπανός βρίσκεται ακόμα σε συζητήσεις με την ομάδα, καθώς αυτή εξερευνά κι άλλες περιπτώσεις οδηγών.

Πηγή: Car & Driver

Pin It on Pinterest

Shares
Share This