Επιλογή Σελίδας

Ορίστηκαν από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας οι διαιτητές που θα διευθύνουν τις συναντήσεις της 1ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, που θα διεξαχθούν την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024.

Στο Εθνικό Στάδιο Κοζάνης, όπου ο Πιερικός θα φιλοξενηθεί από την Κοζάνη, διαιτητής θα είναι Γεώργιος Γιαννακός με βοηθούς τους Νικολάκη Ματσιά και Αλέξανδρο Τσακιρόπουλο, της ΕΠΣ Μακεδονίας. Παρατηρητής θα είναι ο Περικλής Βασιλειάδης, της ΕΠΣ Πέλλας.

Στο Δημοτικό Γήπεδο Σβορώνου “Λάζαρος Ξανθόπουλος” όπου ο ΓΑΣ Σβορώνου θα υποδεχθεί την Ανθούπολη Λάρισας, διαιτητής θα είναι ο Χρήστος Αγρίμης με βοηθούς τους Παναγιώτη Γιατσίδη και Αναστάσιο Παντικίδη, της ΕΠΣ Μακεδονίας. Παρατηρητής θα είναι ο Θεόδωρος Καραμπούλας, της ΕΠΣ Λάρισας

Τέλος, στο Νέο Γήπεδο Παλαμά Καρδίτσας, όπου θα αναμετρηθούν Ατρόμητος Παλαμά και Αιγινιακός, διαιτητής θα είναι ο Κωνσταντίνος Τσίντζας με βοηθούς τους Ηλία Κίτο και Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο, της ΕΠΣ Θεσσαλίας. Παρατηρητής θα είναι ο Πέτρος Τσακνάκης, της ΕΠΣ Λάρισας.

Διαιτητές – Αξιωματούχοι της ΕΠΣ Πιερίας σε αγώνες Γ’ Εθνικής

ΠΟ Μουδανιών – ΑΕ Ευόσμου: Ασλανίδης Γεώργιος (Διαιτητής), Κουτσικανίδης Γεώργιος (Α’ βοηθός), Μερτζεμέκης Παναγιώτης (Β’ βοηθός)
Ποσειδών Νέας Μηχανιώνας – Ορέστης Ορεστιάδας: Βρούζος Κωνσταντίνος (Παρατηρητής)

Αναλυτικά:

Click to access ref_3c_md_1_22.09.2024.pdf

Pin It on Pinterest

Shares
Share This