Επιλογή Σελίδας

Πραγματοποιήθηκε χθες, Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018, ο 4ος αγώνας δρόμου Ολύμπια Μονοπάτια.

Κάθε χρόνο η διοργάνωση «Ολύμπια μονοπάτια» παίρνει το όνομά της από το χαρακτηριστικό όνομα του τιμώμενου φυτού. Η τέταρτη διοργάνωση ήταν αφιερωμένη στο Potentilla deorum και κατά συνέπεια η επωνυμία της ήταν «Ολύμπια μονοπάτια – (Potentilla deorum)»

Η διαδρομή του αγώνα εκτείνεται σε απόσταση περίπου 11 χιλιομέτρων. Αφορά μια μέτριας δυσκολίας διαδρομή με σχετικά ήπιες κλίσεις. Κινείται σε όλα τα είδη των τερέν (μονοπάτι, χωματόδρομος, άσφαλτος). Το χρονικό όριο για την ολοκλήρωση της προσπάθειας είναι 3 (τρεις) ώρες. Η τροφοδοσία των αθλητών περιορίζεται σε έναν σταθμό, περίπου στο μέσον της διαδρομής.

Η διαδρομή του αγώνα έχει ως εκκίνηση και τερματισμό το σημείο τερματισμού του Olympus Marathon (στο θεατράκι του πάρκου Λιτοχώρου). Το ελάχιστο υψόμετρο της διαδρομής είναι250 μέτρα και το μέγιστο 650. Η διαδρομή μοιράζεται σε μονοπάτια, χωματόδρομο και άσφαλτο.

Νικητής της φετινής διοργάνωσης αναδείχθηκε ο Ιωάννης Βασιλάς ο οποίος διένυσε τη διαδρομή σε χρόνο 00:51:44, με δεύτερο τον Κώστα Τσουκανά (00:55:13) και τρίτο τον Κωνσταντίνο Θυμιόπουλο (00:56:04).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα

Pin It on Pinterest

Shares
Share This