Επιλογή Σελίδας

Δεν κατάφερε να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από την Ελασσόνα, κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου ο Σβορώνος, με τους Θεσσαλούς να φτάνουν στη νίκη με 3-1, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Στέφανου Ταβουκτσή βρέθηκε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ από γκολ του Γκουντρουμπή στο 4′ ενώ στο 11′ ο Ματτέα έκανε το 2-0 για τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ο ΓΑΣ Σβορώνου μείωσε σε 2-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τόσκα στο 72′.

Το τελικό 3-1 “έγραψε” στο 90’+ ο Αναστασίου.

Οι καλύτερες στιγμές του αγώνα (από magnesianews)

Το ξεκίνημα για τον Ολυμπιακό Βόλου ήταν ιδανικό, αφού μέχρι το 11′ είχε πετύχει ήδη δύο τέρματα! Συγκεκριμένα, το σκορ άνοιξε ο Φώτης Γκουντρουμπής μόλις στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης με σουτ, ενώ στο 11′ ο Αργεντίνος Ματτέα διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, κάνοντας επίσης με σουτ το 2-0.

Η συνέχεια είχε άλλες δύο ευκαιρίες στο πρώτο μέρος για τον Ολυμπιαό Βόλου. Στο 29′ ο Αρσένης σούταρε αναγκάζοντας τον αντίπαλο τερματοφύλακα Ζωγράφο να διώξει σε κόρνερ, ενώ ο ίδιος παίκτης μαζί με τον Γκουντρουμπή είχαν διαδοχικά σουτ στο 37′, ωστόσο και πάλι ο Ζωγράφος επενέβη αποτελεσματικά για την ομάδα του.

Στο φινάλε του πρώτου μέρους ωστόσο χρειάστηκε η επέμβαση του Σιδεράκη για να κλείσει το 45λεπτο με 2-0, στο σουτ του Στραβογιάννη.

Στο δεύτερο μέρος και στο 56′ ήρθε μία ακόμη ευκαιρία στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό Βόλου, με τον Γκουντρουμπή όμως να μην καταφέρνει να πλασάρει τον Ζωγράφο, που έκανε αποτελεσματική έξοδο στο τετ α τετ με τον επιθετικό των «ερυθρόλευκων».

Ήταν στο 72′ ωστόσο της αναμέτρησης στην Ελασσόνα, όταν ο Σβορώνος μπήκε ξανά στο παιχνίδι. Ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Κατσαγεωργίου που είχε περάσει στο παιχνίδι στη θέση του Μπουμπούκη και ο Τόσκας νίκησε από τα 11 μέτρα τον Σιδεράκη για το 2-1.

Μάλιστα στο 83′ ο Σβορώνος έφτασε κοντά στην ισοφάριση, αλλά ο Κουλούσιας δεν μπόρεσε να βρει στόχο από πλεονεκτική θέση. Ευκαιρία να σκοράρει έχασε και ο Γκουντρουμπής στο 89′, δεχόμενος την πίεση της άμυνας των φιλοξενούμενων εντός περιοχής.

Tελικά ήρθε το 3-1 για τον Ολυμπιακό Βόλου στις καθυστερήσεις, με τους «ερυθρόλευκους» να παίρνουν βαθιά ανάσα και να εξασφαλίζουν τη νίκη. Μετά από φάση διαρκείας, ο Αναστασίου κατάφερε από κοντά να σουτάρει, για να πετύχει το γκολ και να διαμορφώσει το τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Ολυμπιακός Βόλου: Σιδεράκης, Ζέρης, Καμπέρης, Γιαννίτσης, Παπακώστας, Αρσένης, Παπαδάκος (71′ Παπαδήμος), Ματτέα (88′ Αναστασίου), Μπάλλας (71′ Τασιούλης), Μπουμπούκης (46′ Κατσαγεωργίου), Γκουντρουμπής (91′ Καραστέργιος).

ΓΑΣ Σβορώνου: Ζωγράφος, Κωνσταντινίδης, Μαλά, Γκαρατζιάς, Τόσκας, Ανανιάδης, Μιχαηλίδης, Τρούμπαλος, Στραβογιάννης, Δαλαμήτρας, Κουλούσιας.