Επιλογή Σελίδας

Στην πόλη των Σερρών την περασμένη Τετάρτη 10 Απριλίου, ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της μικτής ομάδας των κοριτσιών της ΕΠΣ Πιερίας, με νίκη μάλιστα επί της αντίστοιχης ομάδας της ΕΠΣ Σερρών (0-1).

Τα κορίτσια της Κ15 της ΕΠΣ Πιερίας, στου έξι (6) συνολικά αγώνες που έδωσαν, συγκέντρωσαν επτά (7) βαθμούς καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση του ομίλου τους.​

Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια που μετείχαν στους αγώνες και τις προπονήσεις της μικτής ομάδας, τον προπονητή κο. Μύθυμη Ευάγγελο, τους υπευθύνους των μικτών ομάδων, τις Διοικήσεις και τους Γονείς των κοριτσιών των τριών Σωματείων μας στο Γυναικείο Ποδόσφαιρο “ΝΕΦΕΛΕΣ” (Β’ Εθνική), Α.Ε. Κούκου και Πιερίδες Μούσες (Γ’ Εθνική).

Με την ευχή όλων, η προσπάθεια της ΕΠΟ για τη θεσμοθέτηση του Πανελληνίου πρωταθλήματος κορασίδων να έχει επιτυχία, η εκ νέου συμμετοχή των κοριτσιών της ΕΠΣ Πιερίας κατά τη νέα αγωνιστική περίοδο, δημιουργεί περισσότερες προσδοκίες.

Η προσπάθεια εξάλλου, της μικτής Κ-16 των αγοριών συνεχίζεται με την προετοιμασία (στο γήπεδο του Βατανιακού), για τον εντός έδρας προημιτελικό (φάση των 8) με την ΕΠΣ Χανίων, σε ημερομηνία που θα ορίσει η επιτροπή διοργανώσεων της ΕΠΟ.

Για την Εκτελεστική Επιτροπή ΕΠΣ Πιερίας

Pin It on Pinterest

Shares
Share This