Επιλογή Σελίδας

Ένας μεγάλος τελικός και δυο ημιτελικοί είναι η συγκομιδή για τα γαλανόλευκα κουπιά της πρώτης ημέρας του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Ανδρών-Γυναικών που διεξάγεται στην πανέμορφη λίμνη του Μπλεντ στη Σλοβενία.

Μια μόλις κούρσα χρειάστηκε η Ευαγγελία Αναστασιάδου (ΦΩΤΟ) για να κλειδώσει την πρόκριση της στον μεγάλο τελικό του σκιφ ελ βαρών των γυναικών την ερχόμενη Κυριακή. Η ασημένια πρωταθλήτρια Ευρώπης πέρυσι στο Μόναχο πήρε την 1η θέση στον προκριματικό και  μαζί το μοναδικό εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της Κυριακής.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο ο Στέφανος Ντούσκος ήταν εξαιρετικός στον 3η προκριματική σειρά του σκιφ Ανδρών πήρε την 1η θέση κλειδώνοντας μια θέση στα ημιτελικά του αγωνίσματος που θα γίνουν το πρωί του Σαββάτου.

Σπουδαία εμφάνιση στον πρώτο τους επίσημο αγώνα έκαναν οι Πέτρος Γκαϊδατζής και Αντώνης Παπακωνσταντίνου παίρνοντας την 2η θέση στον προκριματικό του διπλού ελ βαρών και μαζί την πρόκριση για τον ημιτελικό της Παρασκευής εκεί όπου θα διεκδικήσουν ένα εισιτήριοι για τον μεγάλο τελικό.

Στα προκριματικά του αντίστοιχου αγωνίσματος των γυναικών του διπλού ελ βαρών οι Ζωή Φίτσιου και Μιλένα Κοντού πήραν τη 2η θέση και θα αγωνιστούν στον επαναληπτικό της Παρασκευής.

Στα ρεπεσάζ θα συνεχίσει και η Ευαγγελία Φράγκου που πήρε την 4η θέση στο σκιφ το βαρύ των γυναικών ενώ η Τρίτη συμμετοχή σε επαναληπτικό θα είναι για τα αδέλφια Μπουκουβάλα , τον Ζήση και τον Δημήτρη, ενός ακόμη νέου πληρώματος, που κατέλαβαν την 6η θέση στον προκριματικό της δικώπου άνευ.

Έτσι αύριο Παρασκευή θα αγωνιστούν τα τέσσερα από τα έξι ελληνικά πληρώματα, τρία σε επαναληπτικούς κι ένα σε ημιτελικό.

Πιο αναλυτικά κατά χρονική σειρά που θα αγωνιστούν (ώρες Ελλάδας):

10:15 Διπλό σκιφ ελ βαρών Γυναικών Επαναληπτικός

11:40 Δίκωπος άνευ Ανδρών Επαναληπτικός

12:10 Σκιφ Γυναικών Επαναληπτικός

16:00 Διπλό σκιφ ελ βαρών Ανδρών Ημιτελικός

Pin It on Pinterest

Shares
Share This