Επιλογή Σελίδας

Η επιστροφή του Αιγινιακού σε εθνικό πρωτάθλημα, μετά από πέντε χρόνια συνοδεύτηκε με θετικό αποτέλεσμα (0-0), στον Παλαμά απέναντι στον τοπικό Ατρόμητο, έτσι οι Αιγινιώτες έκαναν ένα καλό ποδαρικό στη νέα σεζόν.

Η ομάδα του Σωτήρη Ζιώγα κυριάρχησε στο α’ ημίχρονο και έχασε δύο σημαντικές να προηγηθεί στο 18′ αρχικά ο Μιτακίδης σούταρε από κοντά, ο γκολκίπερ Βιλανάκης απέκρουσε σωτήρια και στη συνέχεια ο Κιρκιλιανίδης από δύο μέτρα έπιασε το εξ επαφής σούτ για να διώξουν λίγο πριν φτάσει στα δίχτυα οι αμυντικοί των γηπεδούχων.

Στη φάση αυτή οι του Αιγινιακού ζήτησαν γκόλ υποστηριζοντας ότι η μπάλλα πέρασε από τη γραμμή τέρματος .

Στο 23′ ο Μιτακίδης μπήκε ωραία αλλά το συρτό γωνιακό σούτ απέκρουσε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Ατρόμητου .

Ο Αιγινιακός διαμαρτυρεται έντονα για ένα πεντακάθαρο πέναλτι που δεν του δόθηκε .

Συγκεκριμένα στο 31′ ο Μαργαρίτης έκανε δυνατό σουτ η μπάλα βρήκε το χέρι του Κουρκούλα, όμως ο Διαιτητής κ Τσίντζας έδειξε παίζεται, ξεσηκώνοντας θύελλα διαμαρτυριών στους φιλοξενούμενους .

Στην επανάληψη ο Παλαμάς ισορρόπησε το παιχνίδι, αλλά το το τελικό σκόρ έμεινε αμετάβλητο στο “στείρο” 0 – 0

Στο 78′ η κεφαλιά του Μορφάκη από πλεονεκτική θέση έδιωξε σε κόρνερ ο γκολκίπερ του Αιγινιακού Κουζούνιας, κρατώ την εστία του ανέπαφη .

Διαιτητής ο κ. Τσίντζας και βοηθοί Διαιτητές οι κ.κ. Κίττος και Αγγελόπουλος

Ατρόμητος ( (Γιάννης Μάγγος): Βιλανάκης, Γαργάλας, Κουρκούλας, Μπιτέλης (63′ Μπάτσας), Κόκκινος, Ευθυμιάδης, Κουτζαηλίας, Αντωνίου, Μορφάκης, Αναγνώπουλος, Μαλάκος.
Αιγινιακός (Σωτήρης Ζιώγας): Κουζούνιας, Χατζηκωσταντίνου, Ντόσης (79′ Μπουρανής), Κιρκιλιανίδης, Δελιόπουλος (79′ Πορφυρίδης), Χατζηδίμπας Κ., Παρδάλης, Τασιώνας (70′ Κακατάσιος), Μιτακίδης, Χατζηδίμπας Β., Μαργαρίτης (70′ Ναρίνογλου).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This