Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Το Champions League ανοίγει και πάλι τις πόρτες του με τη φάση των 16 καλύτερων ομάδων και ο Μονεγάσκος επισκέπτεται τη Βόρεια Αγγλία για το ματς που συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα. Πάμε να δούμε τι έχουμε: 

Manchester United FC – Paris Saint-Germain

Η κληρωτίδα έκανε τη χάρη λοιπόν στο φιλοθεάμον κοινό και μπροστά μας έχουμε μια μεγάλη μάχη ανάμεσα σε δύο μεγάλες ευρωπαϊκές δυνάμεις που, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, έχουν να αποδείξουν πολλά και η πρόκριση μέσα από τις δύο συναντήσεις θα είναι πολύ κρίσιμη.

Η αλλάγή προπονητή για τους κόκκινους διαβόλους (με τον Ole Gunnar Solskjaer να δίνει μία εντελώς διαφορετική αγωνιστική πνοή) έχει δώσει λίγη από τη χαμένη δύναμη, την ώρα που οι Παριζιάνοι βαδίζουν για μία ακόμη χρονιά μόνοι τους εντός συνόρων αν και κάποια πρόσφατα μέτρια αποτελέσματα έχουν επιφέρει κάποιους τριγμούς. 

Από τη μία η δύναμη της έδρας αλλά και το όχι και τόσο ποιοτικό -για μια τέτοια φάση- ρόστερ και από την άλλη η δυναμική των φιλοξενούμενων, που όμως έχουν ηχηρές απουσίες μας οδηγούν στην επιλογή του αμφίσκορου αποτελέσματος που σε κάθε περίπτωση μπορεί να συνδυαστεί με το over.
.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
UEFA – Champions League (1/8 Finale)
22:00 Manchester United – Paris St.Germain Goal/Goal (1.61) 0-2 FT

Pin It on Pinterest

Shares
Share This