Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Στη Βόρεια Γαλλία και συγκεκριμένα το Pierre-Mauroy της Lille, στρέφεται το ενδιαφέρον της 13ης αγωνιστικής που ανοίγει απόψε την αυλαία της με μια πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση. Πάμε να τη δούμε:

Lille OSC (3) – RC Strasbourg Alsace (7)     @ Stade Pierre-Mauroy, Lille

Προϊστορία:  20 – 11 – 8  (τελευταία 20ετία:  2-2-4,  5/8 Under,  4/8 GG)

Παιχνίδι με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον απόψε στην έδρα της Lille που βρίσκεται στην τρίτη θέση ισοβαθμώντας με τη Montpellier (υστερεί σε συντελεστή τερμάτων) μετά την εκτός έδρας ήττα από την πρωτοπόρο Paris St.Germain. Μία ήττα που δεν ήρθε εύκολα για τους Παριζιάνους, δεδομένου ότι οι Lillois αντιστάθηκαν για 70 λεπτά αποδεικνύοντας στην πράξη την περίοδο φόρμας που διανύουν και δικαίως βρίσκονται τόσο ψηλά στη βαθμολογία.

Απέναντί τους η Strasbourg που μπορεί να μην γεμίζει το μάτι, ωστόσο με μια προσεκτική ματιά θα δούμε ότι προέρχεται από 6 ματς χωρίς ήττα και μόλις μία ήττα (στη Μασσαλία στις καθυστερήσεις) το τελευταία δίμηνο! Σκοράρει σχεδόν πάντα μακριά από την έδρα της και απόψε δεν θα αποτελέσει εύκολη λεία για την ομάδα του Cristophe Galtier.

Σκοράρουν πολύ συχνά αμφότερες που είναι δύο από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες αυτή την περίοδο στο Championnat. Πολύ υποτιμητικά χαμηλός ο άσος για τα γαλλικά δεδομένα, σε καλή απόδοση το αμφίσκορο αποτέλεσμα και βασική μας επιλογή θα είναι τα 2-4 γκολ, που επιβεβαιώνονται από την προϊστορία αλλά και τα πρόσφατα αποτελέσματα και των δύο ομάδων.
.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
France – Ligue 1 (J13)
21:45 Lille OSC – RC Strasbourg 2 – 4 Goals (1.57) 0-0 FT

Οι βαθμολογίες παρέχονται από το SofaScore LiveScore

Pin It on Pinterest

Shares
Share This