Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Σκληρή δοκιμασία απόψε για τους Bleus του Didier Deschamps που φιλοξενούνται από το αντίστοιχο εθνικο συγκρότημα της Τουρκίας. Πάμε να δούμε τι έχουμε:

Turkey – France     @ Konya Büyükşehir Belediyesi Stadyumu

Οι δύο επικεφαλής και αήττητες ομάδες του 8ου ομίλου μονομαχούν απόψε στο στάδιο του Ικονίου με στόχο τη διατήρηση της καλής έως τώρα πορείας τους. Οι γηπεδούχοι με τον Gunes στον πάγκο τους – ο τεχνικός που την οδήγησε στην εξαιρετική πορεία του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2002 – έχουν ξεκινήσει άκρως επιτυχημένα στα πρώτα δύο ματς χωρίς μάλιστα να δεχούν γκολ. Είναι βέβαια σαφές και αντικειμενικό ότι κανένα από τα προηγούμενα ματς δεν θα είναι ίδιας δυσκολίας όσο κόντρα στην Παγκόσμια Πρωταθλήτρια.

Από την άλλη η ομάδα του Didier Deschamps έχει ταξιδέψει στην Τουρκία γνωρίζοντας τις δυσκολίες και τις παγίδες του αποψινού 90λεπτου, κάτι που αντικατοπτρίζεται και στις δηλώσεις όλων των ποδοσφαιριστών. Η ποιότητά τους είναι δεδομένα ανώτερη, όμως το ζητούμενο είναι εάν θα μετουσιωθεί σε μια θετική εμφάνιση και νίκη.

Με σύμμαχο την παράδοση που θέλει τους Bleus να επικρατούν και στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια κόντρα στην Τουρκία, η ομάδα του Didier Deschamps έχει τον πρώτο λόγο και αυτό αντικατοπτρίζεται και στις αποδόσεις. Με εναλλακτική επιλογή το αμφίσκορο αποτέλεσμα, θα πάμε βασικά στην επιλογή των δύο τουλάχιστον γκολ της Γαλλίας απόψε.
.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
UEFA – Euro Qualifiers (Group H)
21:45 Turkey – France France Over 1.5 Goals (1.80) 2-0 FT

Standings provided by Sofascore LiveScore

Pin It on Pinterest

Shares
Share This