Επιλογή Σελίδας

Την δεύτερη ευκαιρία που δίνουν οι επαναληπτικοί θα έχουν τα τρία ελληνικά γυναικεία πληρώματα που ξεκίνησαν σήμερα Δευτέρα την προσπάθειά τους στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Βελιγραδίου.

Στον προκριματικό της δικώπου των γυναικών οι Χριστίνα Μπούρμπου-Ευαγγελία Αναστασιάδου ξεκίνησαν εξαιρετικά την κούρσα και κρατούσαν τα ηνία μέχρι και λίγα μέτρα πριν το τερματισμό. Στο τέλος όμως χαμογέλασαν τα πληρώματα των ΗΠΑ και της Χιλής που πήραν τις δυο πρώτες θέσεις και την απευθείας πρόκριση για τα ημιτελικά αφήνοντας για λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο στην 3η θέση το ελληνικό πλήρωμα που θα αγωνιστεί πλέον στον επαναληπτικό της Τρίτης (12:26 ώρα Ελλάδας) προκειμένου να διεκδικήσουν μια από τις δυο πρώτες θέσεις που οδηγούν στα ημιτελικά.

Αύριο (12:54) στον επαναληπτικό του διπλού ελ βαρών θα αγωνιστούν και οι Ζωή Φίτσιου-Μιλένα Κοντού για να διεκδικήσουν επίσης το ένα από τα δυο εισιτήρια που οδηγούν στα ημιτελικά του Παγκοσμίου. Το ελληνικό πλήρωμα σήμερα πήρε την 4η θέση στον προκριματικό με 7:06.27 μένοντας περίπου 2 δευτερόλεπτα μακριά από τη 2η θέση που οδηγούσε απευθείας στα ημιτελικά. Εκεί πέρασαν ο Καναδάς που ήταν πρώτος και η Πολωνία που τερμάτισε 2η .

Το πιο νέο πλήρωμα της Εθνικής ομάδας , το διπλό σκιφ των γυναικών με τις πολύ νέες σε ηλικία αλλά και ως πλήρωμα Ευαγγελία Φράγκου-Σοφία Δαλίδου στην πρώτη επίσημη και διεθνή κούρσα που αγωνίστηκαν μαζί στο προκριματικό του παγκοσμίου τα πήγαν περίφημα τερματίζοντας στην 4η θέση της σειράς τους με 7:21.49 και αφού δεν μπήκαν στην πρώτη διάδα που οδηγούσε απευθείας στα ημιτελικά θα πάρουν μέρος στον επαναληπτικό που είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη 6/9 στις 12:12 ώρα Ελλάδας για να διεκδικήσουν κι αυτές μία από τις δυο πρώτες θέσεις που δίνουν τη πρόκριση για τον ημιτελικό. Από τη σειρά τους την απευθείας πρόκριση για τα ημιτελικά πήραν Ρουμανία και Γαλλία.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This